BTC USD 39,729.8 Gold USD 1,809.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Noradz Travel & Services Sdn Bhd (664630-W)

Sponsored Post

Kit82

Freshie
Joined
Nov 16, 2020
Messages
5
Reaction score
0
Points
33
Info terkini sdg menjejaki pelabur yg missing in action, smlm sy Tanya nama saya dah ada dlm list BNM, siapa sini guna khidmat lawyer Mazhar info pls, lost ctc
Bro tanya BNM ke..
 

along313

Active Member
Joined
Aug 20, 2006
Messages
2,480
Reaction score
76
Points
30
saya tak pakai lawyer tuan, cuma pernah hantar dokumen perjanjian ke bnm.
Sapa² nak cek ada rekod untuk dapat balik duit dari noradz try whatapps no peguam ni 013-3176303 akan di charge lepas dapat bayaran dari BNM. Apa2 korang kena cepat bg nama dan ic utk peguam cek sebelum 13 dis 2020 ni je.
 

zamorano81

Freshie
Joined
Apr 21, 2020
Messages
21
Reaction score
2
Points
8
Sapa² nak cek ada rekod untuk dapat balik duit dari noradz try whatapps no peguam ni 013-3176303 akan di charge lepas dapat bayaran dari BNM. Apa2 korang kena cepat bg nama dan ic utk peguam cek sebelum 13 dis 2020 ni je.
Apa nama peguam ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register