Noradz Travel & Services Sdn Bhd (664630-W)

CG Sponsors




zamorano81

Freshie
Joined
Apr 21, 2020
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Siapa ada contact akak yg jd leader group kumpil nama submit ke SI Rajah.. x ingat la nama dia, dia dok kat kl
 
Sponsored Post

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,271
Reaction score
584
Points
161
Tu la.. cuba call dia 02-20222019..
Dia merapu byk sgt, cakap nak bayar gaji pekerje la, loyer lari la..
Bila tanya bila bole dpt refund, pusing2 jawapan, nak bg syiok ckap lg 2 bln bole dpt..
Aku rase cam membazir je kalo bayar lagi
kitorg die mintak byr 200 je...
Baki,bile dpt refund...
 

zamorano81

Freshie
Joined
Apr 21, 2020
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
La tebalik plak surat, SI Rajah nak bayaran 5% dari jumlah pelaburan, bayaran sblm 30.Nov.. korang said dandapat surat x
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Jun 3, 2013
Messages
70,975
Reaction score
11,103
Points
1,906
KUALA LUMPUR: Sebuah firma guaman meminta 1,655 pelabur dalam kes mengambil deposit secara haram oleh Noradz Travel & Services Sdn. Bhd. supaya menghubungi firma itu berkaitan tuntutan sebanyak RM71 juta. Tetuan S.I Rajah & Co memaklumkan, setiap pelabur itu akan menerima sebanyak RM18,700. Bercakap dengan Mingguan Malaysia, S.I Rajah berkata, pihaknya berdepan masalah untuk menjejaki pelabur itu kerana mereka telah berpindah dari alamat terakhir yang ada dalam rekod firma guaman itu....
https://www.utusan.com.my/.../pelabur-noradz-travel.../

Pelabur Noradz Travel dicari untuk agih RM71 juta
poster-MAHKAMAH-new-4.jpg


  • 15 November 2020, 11:15 am



KUALA LUMPUR: Sebuah firma guaman meminta 1,655 pelabur dalam kes mengambil deposit secara haram oleh Noradz Travel & Services Sdn. Bhd. supaya menghubungi firma itu berkaitan tuntutan sebanyak RM71 juta.

Tetuan S.I Rajah & Co memaklumkan, setiap pelabur itu akan menerima sebanyak RM18,700.

Bercakap dengan Mingguan Malaysia, S.I Rajah berkata, pihaknya berdepan masalah untuk menjejaki pelabur itu kerana mereka telah berpindah dari alamat terakhir yang ada dalam rekod firma guaman itu.
“Firma guaman saya sedang dalam proses mengemas kini butiran pelabur-pelabur memandangkan kes ini telah berlangsung selama lebih 10 tahun dan seramai 1,655 pelabur tidak dapat dihubungi.

“Mereka telah melabur dalam syarikat Noradz Travel & Services Sdn. Bhd dan kami minta mereka menghubungi dengan mengemukakan butiran seperti nama penuh, nombor kad pengenalan, alamat terkini dan nombor telefon,” kata S.I. Rajah semalam.

Menurut Rajah, Bank Negara Malaysia (BNM) juga dalam proses untuk mengemas kini senarai pelabur-pelabur itu.

“Untuk proses pemulangan wang pelabur-pelabur, BNM telah melantik sebuah firma audit yang kini hampir selesai meneliti dokumen-dokumen tuntutan untuk membuat bayaran kepada para pelabur.

“BNM juga dalam proses mengemas kini dan meminda senarai pelabur-pelabur untuk memasukkan nama mereka yang mungkin tercicir sebelum ini. Bagi pelabur di Sabah dan Sarawak mereka boleh menghubungi firma Tetuan S.I. Rajah untuk memberikan butiran,” katanya. -UTUSAN

 

zamorano81

Freshie
Joined
Apr 21, 2020
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Macam mana dia bole tulis setiap pelabur akan mendapat rm18700 je, sbb 71 juat bahagi 1655, sorang akan dpt 43K... atau hanya anggaran purata
 

zamorano81

Freshie
Joined
Apr 21, 2020
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Sesiapa yg dah pegi ofis SI rajah bole tolong update sini ye... saya x pegi lagi sbb dia nak suruh byr rm1650, x mampu la nak bayar sekarang ni
 

alang1979

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2008
Messages
417
Reaction score
3
Points
15
Yg tak dpt dihubungi je 1655 org.
Maksudnya 71 juta bahagi rm18700 ada dlam 3790 org..camana nk hunungi dia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register