Noradz Travel & Services Sdn Bhd (664630-W)

CG Sponsors




shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,905
Reaction score
481
Points
131
Mohon pelabur-pelabur yg tidak diwakili oleh peguamcara menghubungi peguam S I Rajah.
BNM akan membayar tuntutan secara pro rata melalui peguam.
Sila hubungi peguam S I Rajah utk makluman lanjut.
Terima kasih.
Perenggan atas ckp dipotong Dari tuntutan...
Perenggan bwh ckp byr terus 200.

Mane 1 Tu?
 
Sponsored Post

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,325
Reaction score
78
Points
120
Letak mana pulak ai dokumen noradz ni
 

owen

Active Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
1,496
Reaction score
22
Points
35
bleh bg contoh ayat apa nak tulis @ nk intro kat lawyer tu?
 

Mrblack

Freshie
Joined
Jun 6, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Letak mana pulak ai dokumen noradz ni
Dokumen2 asal noradz semua ada dgn lawyer S I Rajah. Dato Adzhar telah menyerahkannya kpd beliau. S I Rajah memberitahu bahawa Dato Adzhar ingin membantu pelabur2 noradz. Sila hubungi S I Rajah.
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,905
Reaction score
481
Points
131
dah ade membe yg jumpe peguam...
betul la mcm dlm surat byr rm200...
 

chayroul

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2008
Messages
637
Reaction score
0
Points
10
Baru jumpa SI rajah pagi tadi...perkembangan terbaru adalah mencari formula pembayaran..adalah dikatakan persetujuan dari BNM pembayaran prorate lebih kurang 20% dari modal tapi tidak bersetuju bagi pihak lawyer dimana ia mahukan lebih dari itu..BNM sertakan lampiran c, list nama2 pelabur lebih kurang 12 ribu lebih (match dengan list dari Noradz) untuk disemak....pada 7/8 ada meeting lagi bersama BNM dan badan kehakiman....wallahualam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register