Noradz Travel & Services Sdn Bhd (664630-W)

CG Sponsors




fareast75

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2007
Messages
181
Reaction score
0
Points
10
Hello geng...
AKu nak tenggok lesen tu jap?? ader numbers serial tak??? collection deposit permit sure tak ader lagik ni... kalau ikut law2 sepatutnya perlu mendapatkan nya... kerna melibatkan cash!!! :">

p/s:register compony lain,lesen lain,dan permit juga lain2.. tak sama...
:eek:
No lesennya : (KPL/LN/900-12-4360)
 
Sponsored Post

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,042
Reaction score
25
Points
75
No lesennya : (KPL/LN/900-12-4360)
Hello geng...
Ni lesen dari Kementerian kan?? bukan collection deposit permit??

p/s:anyways thanks for fast responded!!! kalau real dan berasas dapat sambutan insyallah..
 

fareast75

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2007
Messages
181
Reaction score
0
Points
10
Insyaalah, saya akan scankan segala dokumen berkaitan syarikat seperti risalah berkenaan syarikat,dokumen perjanjian, resit bayaran beserta voucher2 pembayaran yang saya terima setiap bulan. Untuk makluman juga, syarikat tidak mempunyai website khusus untuk program usahasama ini.

Kepada yang berminat boleh email/sms/contact saya.

email : [email protected]
tel : 013-7126889.
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,431
Reaction score
156
Points
138
Aku closed thread ni sebb melibatkan pengambilan cash secara haram
 

kentut

Freshie
Joined
Aug 9, 2007
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
--------------------------------------------------------------------------------

Assalamua'laikum wbt

Saya ingin berkongsi satu peluang perniagaan yang telah saya ceburi. Secara ringkasnya modal minimum yang diperlukan adalah sebanyak RM3,300.00. Nampak seperti banyak tetapi jika dikira pulangan yang bakal diterima, ia memang satu pelaburan yang cukup lumayan.

Kiraan modal & keuntungan seperti di bawah:

01) Modal RM 3,300 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM21,000.00

02) Modal RM 6,600 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM42,000.00

03) Modal RM 9,900 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM63,000.00

04) Modal RM 13,200 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM 84,000.00

05) Modal RM 16,500 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM105,000.00

06) Modal RM 19,800 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM126,000.00

07) Modal RM 23,100 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM147,000.00

08) Modal RM 26,400 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM168,000.00

09) Modal RM 29,700 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM189,000.00

10) Modal RM 33,000 - pulangan RM 250 x 84 bulan = RM210,000.00


Saya tidak dapat memberi keterangan secara detail di sini. Jika berminat sila PM/email/hubungi saya.

email : [email protected]
tel : 013-7126889
 

mahidi

Freshie
Joined
Nov 9, 2007
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
noradz travel & services

a'kum....bukak balik topic ni... utk members yang dah join noradz..tahniah,insyaalah berkat. saya dah join 10 bulan.
mula2 goyang,byk tu rm3,300..dah masyukk,topup lagi...
bulan2 bukan voucer yg dpt, cash money dlm bank..nak kuarkan ke, nak simpan ke...sendiri punyer acc maa..

RM3,300 untuk 1 lot, pulangan rm250 sebulan selama 7 thn,ada aggrement dengan syarikat yg dimatikan stem...bukan investment..perkongsian modal untuk syarikat..sleeping partner le lebih kurang...dengar khabar, syarikat dapat tender 4000 biji kereta lagi...alhamdullillah...syarikat maju..ahli masyukk..

x yah susah2 nak cr downline...utk sendiri2 je...sebarkan kt kawan2 yg nak sumber keewangan lebih...buat semayang istiharah dulu..

nak tau [email protected]
sekadar nak berkongsi kesenangan.
 

mahidi

Freshie
Joined
Nov 9, 2007
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
salam...
fareast75 ...hang da masuk berapa lot...masyukkk
 

eDeLFX

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2007
Messages
538
Reaction score
0
Points
10
Member ada cerita jugak pasal benda ni. Ofis dia kat mana ye?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register