BTC USD 56,611.1 Gold USD 1,768.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell noni bswan dah 3 bulan takde stok!!!

bio noni

Freshie
Messages
9
Joined
Dec 29, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
apa dah jadi dgn bswan nie???
dh dekat 3 bulan takde stok????
Macamana nak meniaga??
Dah la kena hemtam dgn downline....
bswan kena settle kan dulu outstanding order yg dah berlambak2...

:)paid:(scam~X:)mad::mad::mad::mad:~X(~X(~X(~X(

Nasib baik aku dah source lain...
Produk dari sumbe yg sama....
www.bio-noni.blogspot.com
mai mai mai
:-?:">:D
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
aik? cara nak invite org ke?
 

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
fuhh... teknik dasat la ko ni...
 

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ntah pe punya citer... teknik baru marketing kot...
 

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
haha.... gelak aku.. newbies kat sini, tapi dah otai kat MLM kot.

dahsyat gilerrrrr......:eek::eek::))
 

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
dia kasi benam org lama, pastu dia up line dia..

wakakakak...

hebattt:)):))
 

mrussan

Banned
Messages
157
Joined
Dec 23, 2008
Messages
157
Reaction score
1
Points
15
Aku dah buat noni-bswan dah 4 bulan, dapat dah RM20,000 n setakat ni belum ada masalah produk. SO, KALAU MU BOLEH BAGI RM5,000 SEBULAN, AKU JOIN NGAN MU LAH...HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH......

www.b-swan.my
www.group786noni.blogspot.com
019-9173100
mrussan
 

tokputih

CG Top Poster Club
Messages
27,260
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,260
Reaction score
862
Points
176
yang best tu lepas melepaskan geram... tinggal camtu jer... ni promo hit and run ni..:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register