non-well

CG Sponsors




TerrickCEF

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
tumpanglalu..
location : b25hcW5lIG9uZWggb25hdHY= ( decode your self )
web: www.terrickcef.com / http://defacement.terrickcef.com

actually dah lama usha forum ni ( lama sangat2 ) just malas nak posting lagi haha sebab orang kat sini suka spam . patutlah posting count smpai beribu2 :p

harap kehadiran saya tidak mengganggu ketenteraman kalian
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi TerrickCEF,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi TerrickCEF,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Welcome.. Aku punya posting ribu2..tuh zaman hyip jahiliah dulu.. Asyik post memanjang.. la ni pun x tau nak tulis ape dah..
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
semalat dtg,...spam ape?sperm aku tau la...mmg org kat cni byk sperm..sebab kami ada kedai ubat kuat..mau ngetest ke?:p
 

TerrickCEF

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
haha itu dia yang mana post 10k tu nowonder.
but kalau post 1k then aku view semua ayat pendek2 wakakak mmg phail la
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Kat sini kitorang berbincang...mcam chatting??msti ang ni kaki chatting punya...takat komen kat facebook 2-3k tak heran la...
 

HanG_TuaH

Super Active Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
6,333
Reaction score
16
Points
65
:D
Salam Perkenalan
&
Selamat Berforum
:)cgrock
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
welcome to the club. rock on \m/
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,512
Reaction score
11,538
Points
2,376
salam perkenalan
selamat datang ke CG
selamat berforum :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register