BTC USD 63,974.3 Gold USD 1,775.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nombor Yang Tidak Dikenali

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,214
Reaction score
239
Points
73
Apa yang korang akan buat kalau GF/BOYFRIEND/ISTERI/SUAMI korang sering digangu dari num tah mana2.. konon nak berkenalan bagai..

Korang wat ape ea? hihi :)cgrock
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
tanya GF/BOYFRIEND/ISTERI/SUAMI nombor siapa ni...?

jika jawapannya.."ntah, xtau plak.."

save nombor berkenaan dalam hp anda dan delete dari list hp GF/BOYFRIEND/ISTERI/SUAMI anda.

call nombor berkenaan menggunakan kawan perempuan/lelaki anda untuk kepastian.

terima kasih.
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,214
Reaction score
239
Points
73
tanya GF/BOYFRIEND/ISTERI/SUAMI nombor siapa ni...?

jika jawapannya.."ntah, xtau plak.."

save nombor berkenaan dalam hp anda dan delete dari list hp GF/BOYFRIEND/ISTERI/SUAMI anda.

call nombor berkenaan menggunakan kawan perempuan/lelaki anda untuk kepastian.

terima kasih.

guna public phone :)cgrock
 

Anne_ann

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2011
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
Tukar phone sementara waktu dengan GF. Siasat no malaun mana. Tapi before tukar phone dengan GF kena delete dulu no skandal. Kang mampoih..
 

syahays

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
50
Points
120
kalau wife xlayan..wat xtau je..
lama2 penat la org tu..
 

ermm

Fun Poster
Joined
May 24, 2012
Messages
456
Reaction score
1
Points
15
public phone nampak benar nak menyiasat. :))

aku penah tepon seseorg guna public phone.. sbb dia asyik mesej dgn kwn aku , kwn aku suroh siasat...

2 kali aku tepon nombor tu, tpi x pernah d angkat pun... kompom dia tahu ada org nak cek siapa dia... LOL
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register