BTC USD 63,761.0 Gold USD 1,776.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Q & A) nokia ovi maps

smoulder88

Active Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
1,738
Reaction score
8
Points
25
salam satu cg..:)
sape kt cni ade gune ovi maps?
kalo nk gune free die pny folder maps ngan sound kena ada dlm memory card r,same cam garmin kn..
tp mslhnye skrg dah folder cities ngan sound 2..
tp bile bukak ovi,x kuar plak map nye..#:-S
kuar titik merah tgh2 pas 2 putih je..hu2
sape tau solutionnye? hu2 ~X(
 
Sponsored Post

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
erk...tak bape nak faham ayat tt.
dah try bukak kat tempat terbuka lom?
dah try gune function navigate?
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Macam mana nak tau ovi map tu dia charge pada kredit atau tak ye?
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
korang kalau nak guna...kena update....
nokia dah keluar free edition....
kalau tak update duk nampak titik merah je la.....
aku lepas update....terus boleh guna....
baru ni p kl....set times square.....
sampai tepat dan jitu...
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
salam satu cg..:)
sape kt cni ade gune ovi maps?
kalo nk gune free die pny folder maps ngan sound kena ada dlm memory card r,same cam garmin kn..
tp mslhnye skrg dah folder cities ngan sound 2..
tp bile bukak ovi,x kuar plak map nye..#:-S
kuar titik merah tgh2 pas 2 putih je..hu2
sape tau solutionnye? hu2 ~X(

aku pernah kena nie....TT set tracking ker?....mesti dh penuh xsilap aku dia terus reset blik...kena install semula pastue setting tracking xyah save....
 

smoulder88

Active Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
1,738
Reaction score
8
Points
25
dlm memory card dah ade folder cities ngan voice 2.. tp bile on location kite,red dot je..hu3
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register