(Q & A) Nokia N95 8gb

CG Sponsors




degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Salam. aku baru dapat 1 biji nokia n95 8gb BUATAN CHINA kwn aku bagi, aku nak tanya, boleh ke sofware hp ni kita tukar jadi program dari nokia n95 yg original? Kalau ada, bagaimana ...?
 
Sponsored Post

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
ekh...biasa org jual murah2 je bro...mana leh jd ori...hhhuhuu
 

sfauzie

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2007
Messages
3,792
Reaction score
10
Points
25
Kalo tak silap aku nilai memori 8gb hanya hiasan je...npon tu kalo x ada memori kad,gambo yang kita amek pun tak bleh nak 'save' dlm npon...
 

qai

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
2,928
Reaction score
1
Points
25
mcam x boleh je..
ke ada sesape bleh wat?
 

engineeringdead

Active Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,619
Reaction score
1
Points
25
nyesal lu beli bro, apek kat kedai enpon pun bagtau enset china ni mmg xda function apa!
tarok memori kad xda slot , capture gmbr xleh bluetooth
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
memang tak boleh conbet ape2 pun...software nye memang sstendet macam tu jer....
 

sajul

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 19, 2007
Messages
5,390
Reaction score
29
Points
70
member aku pakai seminggu hp buatan cina ni..lepas tu leh main baling2
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
beli utk wat perhiasan la jawabnya..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register