To Sell nokia N70 me tip top 100% mcm baru murah giler nih..

CG Sponsors




niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
salam member2 sekalian,saye ade hp nokia n70 me yng sngt good condition,100% mcm baru,sy nak jual murah2 jer,klau tak nak beli pun,tlg la sy beli hp ni,sy nak buat byr yuran blaja,ptptn kene tarik...

so harap ade sudi beli...rm270 sahaja,mmg mcm baru,kaler hitam,dijaga ngn baik,pos free jer,nak COD boleh,area pantai dalam sahaja,tolong saye beli harte sy ni...

ade 3G
radio
n mcm2 gi...
kamera 2.0MP

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid:)paid


*gmbr ade kat page 2,jase bro imranz mengupload gmbr tu amatla sy hargai
 
Last edited:
Sponsored Post

kENJi

Fun Poster
Joined
Nov 22, 2009
Messages
318
Reaction score
9
Points
15
InsyaAllah kalau kene care,ade org tlg TT ni..

Post gambar, details ttg phone & warranty. Good Luck TT. :)
 

niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
tak pndai upload gmbr...warranty takde sbb sy dah pkai dkat 2 thun dah,tp syesly klau ssape beli mmg puas ati,barang mmg mcm baru,screen protector tak buang gi,keypad smue mmg berpungsi ngn baik n elok,camera due2 msih terang,mmg trbaik,harge blay nego gi,tp arap ssape betul2 brminat deal cpt2,sbb klau blay sblum raye cine nak clearkn smue utang blaja ngn U...
 

imranz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
tak pndai upload gmbr...warranty takde sbb sy dah pkai dkat 2 thun dah,tp syesly klau ssape beli mmg puas ati,barang mmg mcm baru,screen protector tak buang gi,keypad smue mmg berpungsi ngn baik n elok,camera due2 msih terang,mmg trbaik,harge blay nego gi,tp arap ssape betul2 brminat deal cpt2,sbb klau blay sblum raye cine nak clearkn smue utang blaja ngn U...
Phone nampak baru ke atau TT tukar housing baru? :D
 

niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
gmbr ade di page 2
 
Last edited:

niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
brng mmg tak jejas gi bro,blay tngok sndiri,testing,klau nak suh pos pun,blay,free jer...any tmpt di malaysia...
 

niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
sy dah tuka housing original,rmai yng dah call,tnggu sape yng deal dulu je ni
 

niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
out dulu,nak blik umah,mlm ni smbung,dlm kul 12 ok,pape hal msj jer ok
 
Sponsored Post
Top
Log in Register