(Q & A) Nokia Lumia 620

CG Sponsors




dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,075
Reaction score
70
Points
80
...dell mula gunakan Nokia Lumia 620 sejak 2 hari lepas..

...so far perfomance ok...:)paid:)paid

1 ) Graphic - Cantik

2 ) Processing - Laju

3 ) User friendly - Boleh la

Cuma sikit slow dalam WhatsApp..lambat keluar..

..dan masih tak dapat lagi nak buat setting MMS..

...call Maxis sampai skrg x dapat2 lagi,,,
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,075
Reaction score
70
Points
80
...camera dan video sangat cantik tuan..walaupun 5MP

..plus....dapat free software media...

..boleh edit pic...dan mcm2..
 

sharkgodlike

Active Member
Joined
Jan 26, 2011
Messages
1,264
Reaction score
1
Points
25
market bape skg?igt nk bli kn tok ayahanda sebijik...dia request samsung p samsung cm smpah skg..byk sgt ...ha ha
 

pelan

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
dh lme x pakai fon brand nokia
last gune butterfly
huhu
 

pelan

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
nokia...susah betul nak cari geng pakai nokia..dorang dah pandang cam cokia...
smartfon nokia skrang macam ok je
tapi entah la
lepas gune butterfly sampai ari ni gune samsung
 

Anonymous_

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2011
Messages
222
Reaction score
0
Points
10
...camera dan video sangat cantik tuan..walaupun 5MP

..plus....dapat free software media...

..boleh edit pic...dan mcm2..
Hmm..menarik ni. 620 ni memang dh lama jadi wishlist.
Tapi xpa, nak tunggu Blackberry Q10 keluaq. :D

Thanks info tuan! :)cgrock
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
nokia function simple..
skarang kawan dah guna samsung..

tapi macam berminat nak guna nokia untuk 2nd fon..
 

ina_na

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
harga dia kalo tak salah dalam 600 lebih kot...ari tu survey2 nak beli hf ada org kata hf nie arga dlm 680 mcm tu kalo tak silap lar yg mahal tu yg lumia 920 kot arga rm1999 kalo tak silap...kalo silap sorry la yer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register