Nokia C3..ok ke ye?

CG Sponsors




zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
Assalamualaikum wahai warga CG sekalian...
saya nak beli handphone nokia C3..tp ade yang kate ok..ade yang kate bolehla...ade yang kate tak ok...camne ye?ape pendapat anda?ade sesiape dah beli handphone ni?bleh komen sikit pasal phone ni...?yang baik ke yang xbaik ke...komen je..saye minat phone ni...
:-?~X(
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
internet surfing dia lambat. tak ada 3G. boring.

pekerja aku dah ada beli dah henpon ni. aku dah test.

aku utamakan internet dia dulu. yg lain aku tak kisah sangat.
 

asraf_00

Fun Poster
Joined
Apr 3, 2009
Messages
198
Reaction score
1
Points
15
salam..semua bergantung kepada keperluan TT..TT suke surf tenet ke, or just sekadar ade hp..ade yg beli sbb ske design..so tepuk dada, tanya selera k..
 

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
tgk rege jugak la...kalau stakat nak bergaye...blh la kot..tp harge die brape?
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Nokia C3 ni kira cam low end gak utk HP yg boleh bertwitter/FB
Kalo nak guna internet mmg support sampai EDGE jer
Tp kalo nak laju sikit kena connect ke WiFi ler
Untuk kategori yg boleh guna QWERTY keyboard ala2 E series kira ok la kot
Fungsi yg ditawarkan rasanya dah berpadanan ngan harga
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
harge die RM470 skali dapat 2Gb memory kad...ade WiFi...qwerty keyboard...
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
ade orang kate henset C3 ni cepat hang..btul ke?lg 1 bile nak charge macam xmau...ye ke eh?
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
ok...mode tolong padam thread ni bleh....?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register