To Sell Nokia 8800 Style n Rare

CG Sponsors




adipop

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2010
Messages
975
Reaction score
0
Points
10
NOKIA 8800 ni memang rare n susah nak dapat..
Kalau pakai pon orang pandang beb...
Memang style la.. :)
Condition pon masih cun lagi..
SET,BATTERY n CHARGER aje...
Trade-in dengan NOKIA,SONY, Blackberry etc...

Sesiapa nak jadi tuan 8800 ni sila CALL atau SMS ok.
0197873946

Gamba tu memang gamba sebenar..
DEAL kat JB aje k..
RM559
TQ




 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,409
Reaction score
21,052
Points
1,671
wah..mmg minat sgt ni..condition cmne?? jb area mane..ceh time xde duit ni time tu la baru nak ade
 

adipop

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2010
Messages
975
Reaction score
0
Points
10
wah..mmg minat sgt ni..condition cmne?? jb area mane..ceh time xde duit ni time tu la baru nak ade
kwn kat kota masai bro...
condition dalam 100% cun...
luar je dlm 80% cun...
xpe bro.... tgu time la...
kalau ada rezki ade la... :)cgrock
 

arecap

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2008
Messages
757
Reaction score
1
Points
15
bape best price leh bagi ni bro??
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
barang susah dapat nie~
gud luck tt~
 

AmayHamidi

Freshie
Joined
Feb 12, 2010
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
Saya suka handphone ni dari zaman muda lagi, dulu ada kaler emas dan silver..Tahun 99 dulu kot..Free Bump!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register