BTC USD 41,682.4 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nokia 5610 Xpress Music (baru sebulan pakai) utk dijual

Status
Not open for further replies.

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
Salam,

Tawaran spesel utk member CG:

1 unit Nokia 5610 Slide (Xpress Music) + Bateri & charger + Handsfree + 1 GB MicroSD & adaptor + warranty ada lg 11 bulan dgn syarat kena return kat aku kalo problem.

Gambar akan di PM kpd yg berminat shj.

Harga + kurier (bukan pos laju) RM 850 aje (boleh nego sikit lg)

Pls PM jika berminat - soalan2 tak diterima dlm thread ini. TQ

Sbb utk dijual, dah puas pakai henpon mcm2 jenis so now time for PDA :">
 
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
~no reason~
 
Last edited:

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
Salam,

Tawaran spesel utk member CG:

1 unit Nokia 5610 Slide (Xpress Music) + Bateri & charger + Handsfree + 1 GB MicroSD & adaptor + warranty ada lg 11 bulan dgn syarat kena return kat aku kalo problem.

Gambar akan di PM kpd yg berminat shj.

Harga + kurier (bukan pos laju) RM 850 aje (boleh nego sikit lg)

Pls PM jika berminat - soalan2 tak diterima dlm thread ini. TQ

Sbb utk dijual, dah puas pakai henpon mcm2 jenis so now time for PDA :">

ayat lu x bley blah la bro...
lu cuma pakai Nokia 5610 jer...
per yg puasnya..??
lain la kalo lu pakai Nokia N96 bro...
skrg function hp lebih kurang jer mcm PDA..
cuma screen touch jer lum lagik...melainkan iPhone..
neway..gud luck...
mesti ada yg berminat...
soalan yg lu akan terima bro..
"x boleh nego lagi ker..??"..:D
 

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
ayat lu x bley blah la bro...
lu cuma pakai Nokia 5610 jer...
per yg puasnya..??

lain la kalo lu pakai Nokia N96 bro...
skrg function hp lebih kurang jer mcm PDA..
cuma screen touch jer lum lagik...melainkan iPhone..
neway..gud luck...
mesti ada yg berminat...
soalan yg lu akan terima bro..
"x boleh nego lagi ker..??"..:D

peh... sopannya bunyi ayat tu, aku penah pakai SEK800i, 700i, Motorola ntah apa2 tu, Nokia look a like yg touch screen & mcm2 jenis nokia (low end sampai ke high end) dr tahun 1999 sampai skarang, kira dah puas le tu - puas pada hati aku, sebab tu ayat aku yg hang boldkan tu bunyi mcm tu, ada faham :p

harga mmg boleh nego, sbb tu mintak PM kan. kang kalo masing2 post kat thread ni, dah macam chat room la plak. :)cgrock
 

Attachments

  • nok5610slide.jpg
    nok5610slide.jpg
    72.3 KB · Views: 55

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
ayat lu x bley blah la bro...
lu cuma pakai Nokia 5610 jer...
per yg puasnya..??
lain la kalo lu pakai Nokia N96 bro...
skrg function hp lebih kurang jer mcm PDA..
cuma screen touch jer lum lagik...melainkan iPhone..
neway..gud luck...
mesti ada yg berminat...
soalan yg lu akan terima bro..
"x boleh nego lagi ker..??"..:D

huhuu.. pada pendapat aku, henpon vs pda memang jauh beza bro..
dgn pda la aku cari duit anywhere anytime..

pada pendapat aku lagi, iphone pon takleh lawan pda wm 6.1 hohoo
sori la fans2 iphone di luar sana..

function paling best skali "remote desktop connection"
kpd tuan tanah, gud luck in ur sale :)paid:)paid
 

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
tu psl aku nk pakai pda plak, boleh akses internet/emel anytime anywhere. tak pyh nk usung laptop dgn modem broadband lg.

tp kalo nak bincang which pda is hot boleh gi ke section berkaitan.

anyway thanks to bro pro*****, the deal will be seal this coming saturday so dengan ini thread ini ditutup sbb dah ada pembeli.

thanks also to members who PM'ed me before.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register