No phone 0327883253?

Recommended Brokers


DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
sapa tahu no dari mana ni ?
Kacau saja
Selalu call

Aku google xde maklumat
 
Sponsored Post

adie80

Active Member
Joined
May 10, 2012
Messages
1,408
Reaction score
102
Points
43
sapa tahu no dari mana ni ?
Kacau saja
Selalu call

Aku google xde maklumat
Install true caller bro..Tan Chong HQ tu kalo ikut maklumat dari true caller ni
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
Install true caller bro..Tan Chong HQ tu kalo ikut maklumat dari true caller ni
Oooo mungkin juga kut
Duk spam Nak suruh aku continue warranty serena
Aku Malas Nak layan sms dia pi call plak

block je la lepas ni
 

bossmarket1

Banned
Joined
Aug 26, 2019
Messages
15
Reaction score
4
Points
8
[Цитата= " adie80, сообщение: 25333882, участник: 192096"]
Установите true caller bro..Tan Chong HQ tu kalo ikut maklumat dari true caller ni
[/ЦИТАТА]
Не уверен, что это поможет!
 

Almazwin

Freshie
Joined
Nov 3, 2019
Messages
10
Reaction score
1
Points
3
If you call from such a number, just block or do not answer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register