BTC USD 39,880.5 Gold USD 1,827.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

no celcom 019 smart giler 019-9966119 ,019-9966xxx,019-9955xxx

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
no cun giler untuk miliki
simpack baru tak register lg
cara oder pm /sms aku je 013=9096333


019-996611 9 :eek::eek::eek: RM100
019-9966 173 #:-S#:-S RM50
019-9955 896 :-?:-? RM50 SOLD
014-8 32223 4 (blue pack) RM40
019-99 7 00 92 RM35 SOLD

:)paid:)paid

seiap pembelian percuma topup rm10 ke no tersebut
 
Last edited:
Sponsored Post

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Brp hinggit no2 ni ?
 

eez99

Active Member
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,727
Reaction score
1
Points
25
aik???mcm ade 2thread je...ke mate aku jer nmpk 2 thread...xpe2...aku nk taw la bos...ni line pantai tmur ke???
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
aik???mcm ade 2thread je...ke mate aku jer nmpk 2 thread...xpe2...aku nk taw la bos...ni line pantai tmur ke???

yaya memang no pantai timur
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
019-9966119
setakat nie orang offer aku rm80
aku masih menunggu kalu kalu ader tinggi lagi hehehe
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
019-9966119 td ader offer aku rm150 tp nak cod kat kl aku cuma bleh cod area bandar kuantan shj so tak jadi la deal dengan dia
tp harge aku baget jual sekitar rm100 je taknak jual mahal mahal siap free topup rm10 lg kalu register dengan aku
kalu no yg lain lain tue aku nak jual dalam rm 30-50 jer free topuprm 10 juga
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
019-9966119 td ader offer aku rm150 tp nak cod kat kl aku cuma bleh cod area bandar kuantan shj so tak jadi la deal dengan dia
tp harge aku baget jual sekitar rm100 je taknak jual mahal mahal siap free topup rm10 lg kalu register dengan aku
kalu no yg lain lain tue aku nak jual dalam rm 30-50 jer free topuprm 10 juga
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
bump utk petang nie
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register