nk order kahwin kad, door gift...respon asap

CG Sponsors




zeeraLiLy

Fun Poster
Joined
May 6, 2009
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
salam to all cg:

nk mnta tolong ni...

leh tlg suggest cmne nk prepare sume ni?
sape ade link / contact yg boleh bg lowest price...
mmber sy nk kawin tgh tahun ni..tp xreti sgt bab2 kawen ni..
nk terus upah kt wedding planner..rasa xmmpu sgt kut..sbb bajet kurang, lg pn mmbe sy ni perempuan, n student lg...:(



  • [*]sape de buat servce printing utk kad kahwin [state skali:jenis kad]

    [*]door gift / paper bag yg sesuai utk para tetamu

    [*]hiasan utk barang hantaran / bunga telur / bunga mangar


tlg post bnyk2 iklan utk preparation kawin kt cni..
sy nk tlg survey..mane berkenan nnt sy call direct...
utk selangor area shj!

pape pn..thanx a lot pd yg sudi membantu...
 
Sponsored Post

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
try carik kat under services products nye section, kat ruangan bisnes tu,...

rasenye ade byk kat ctu
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
da usha..susah nk cari yg specific utk kawen pnye site..
sbb da bercampur2
carik je mereka2 yang wat printing service utk bisnes card, mesti ade punye wat servis utk kad kawin,

door gift leh carik from ellyana, or kalo nak carik yang kraftangan punya from recycled paper, leh carik saye :D
 

zeeraLiLy

Fun Poster
Joined
May 6, 2009
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
carik je mereka2 yang wat printing service utk bisnes card, mesti ade punye wat servis utk kad kawin,

door gift leh carik from ellyana, or kalo nak carik yang kraftangan punya from recycled paper, leh carik saye :D
bsnes card da bnyk usha..
tp kt cg xbnyk la utk kad kawen..
sape leh recommend mmber kt luar sana yg de wt bsnes kad kawen..
leh pm link/bg contct no.

u wt bsns kraftgn? bg link...nk tgk...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register