BTC USD 23,086.5 Gold USD 1,927.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nk cari rumah sewa area kaw. perindustrian seberang prai

Sponsored Post

enkeirp01

Fun Poster
Messages
138
Joined
Nov 20, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
salam...
seberang perai mana? utara..selatan...tengah...kalau nak cari umah teres saya cadangkan kuar sikit daripada area pekan, cam simpang ampat ke, bukit tambun ke, sungai dua ke, tasek gelugur ke

wslm..hehehe,aku pun xtau sgt area penang ni.asalkan dpt rumah yg dekat2 dgn kawasan perindustrian prai tu ok ar.dpt rumah teres lg bagus.biasa sewa rumah teres kat sane brape erk bro?
 

mohdzairilanuar

Banned
Messages
6,066
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,066
Reaction score
2
Points
65
wslm..hehehe,aku pun xtau sgt area penang ni.asalkan dpt rumah yg dekat2 dgn kawasan perindustrian prai tu ok ar.dpt rumah teres lg bagus.biasa sewa rumah teres kat sane brape erk bro?

umah teres kalu kt area permatang pauh ja dlm rm600-rm700.ni mahal sebab dekat ngan uitm n poli tu sebab rate umah teres ni tinggi.klu kt sbrg jaya dlm rm 300-rm400 kot tu pn kt area tesco xtra try la cr....kalu berminat umah flat aku ni call aku zairil 0125422992
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register