nk cari rumah sewa area kaw. perindustrian seberang prai

CG Sponsors




enkeirp01

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
salam,

saya org baru kat cni..nk tanye ade sape2 yg boleh tolong carikan rumah sewa tak?area kaw. perindustrin seberang prai.bulan januari ni nk kena start keje kat sane..post jer kat tread ni erk?

thanks.:)
 
Sponsored Post

paklah70

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2007
Messages
730
Reaction score
0
Points
10
salam...
seberang perai mana? utara..selatan...tengah...kalau nak cari umah teres saya cadangkan kuar sikit daripada area pekan, cam simpang ampat ke, bukit tambun ke, sungai dua ke, tasek gelugur ke
 

znlftr

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
3,278
Reaction score
2
Points
25
rumah aku kosong bulan depan, nak ke?
Area BM/simpang empat.
15 minit je dr perai :D
 

enkeirp01

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
rumah aku kosong bulan depan, nak ke?
Area BM/simpang empat.
15 minit je dr perai :D

bro, rumah teres ke apartment?brape nk bg sewa?aku xtau sgt area penang ni. rumah tu agak2 dekat tak dgn sony kat seberang prai tu?
 

enkeirp01

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
salam...
seberang perai mana? utara..selatan...tengah...kalau nak cari umah teres saya cadangkan kuar sikit daripada area pekan, cam simpang ampat ke, bukit tambun ke, sungai dua ke, tasek gelugur ke
wslm..hehehe,aku pun xtau sgt area penang ni.asalkan dpt rumah yg dekat2 dgn kawasan perindustrian prai tu ok ar.dpt rumah teres lg bagus.biasa sewa rumah teres kat sane brape erk bro?
 

znlftr

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
3,278
Reaction score
2
Points
25
oo keja sony.
elok try sewa kat Tmn Desa Murni, Sg Dua.
ramai geng sony kt sana.

kat area rumah paklah70 pun ramai gak budak sony.

eh, budak2 sony ada di mana2 :))

phone no aku terbentang kat avatar tu bro :D
tapi elok le ko terus call tuan rumah
check PM bro
 
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,066
Reaction score
2
Points
65
umah aku pn lg dekat seberang jaya ja tapi umah flat tingkat 10.area kg surau ni kawasan org melayu dkt ngan uitm penang???nk call aku zairil 0125422992
 
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,066
Reaction score
2
Points
65
wslm..hehehe,aku pun xtau sgt area penang ni.asalkan dpt rumah yg dekat2 dgn kawasan perindustrian prai tu ok ar.dpt rumah teres lg bagus.biasa sewa rumah teres kat sane brape erk bro?
umah teres kalu kt area permatang pauh ja dlm rm600-rm700.ni mahal sebab dekat ngan uitm n poli tu sebab rate umah teres ni tinggi.klu kt sbrg jaya dlm rm 300-rm400 kot tu pn kt area tesco xtra try la cr....kalu berminat umah flat aku ni call aku zairil 0125422992
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
untuk tuan tanah....aku copy paste jer....

No of rooms: 3 Monthly rent: RM 150
Bilik untuk disewa di Pangsapuri Indah Teluk Air Tawar. 14 KM dari Bandar Butterworth.
Lelaki Melayu Sahaja.
RM150 - RM200 Sebulan
Tel : 019-2768638 Rizduan
Kemasukan Segera.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register