nk cari akaun system dlm excel

CG Sponsors




trust me

Active Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
1,159
Reaction score
68
Points
30
a'kum.... aku tak tau mane nk letak thread ni.... aku nk mintak kepada sume warga cg kalau ada akaun system dlm bentuk excel seperti akaun lejar, kiraan untung rugi,susut nilai, monthly n yearly analysis akaun atau sewaktu dengannye...

dulu aku masa aku amik krusus di prosper tapi dah ilang... skang baru tau benda tu penting....

harap mane2 warge cg yg pernah gi krusus usahawan atau prosper mesti ada....

harap dapat membantu.... memang nk gune sgt ni utk akaun projek tanaman cili aku ni....
 
Sponsored Post

trust me

Active Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
1,159
Reaction score
68
Points
30
takkan takde sape2 yang ada format akaun dalam bentuk excel.... huhu:((
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
aku ada.aku rasa macam paperwork je kan?kursus prosper aku g tahun lepas tapi x buat apa2 lagi. :))

aku nak kena open kedai.sesape nak pm aku email korang.malam aku reply.insyaALLAH kalau betul Alhamdulillah kalau salah jangan mare yek. :)paid
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,521
Reaction score
827
Points
566
a'kum.... aku tak tau mane nk letak thread ni.... aku nk mintak kepada sume warga cg kalau ada akaun system dlm bentuk excel seperti akaun lejar, kiraan untung rugi,susut nilai, monthly n yearly analysis akaun atau sewaktu dengannye...

dulu aku masa aku amik krusus di prosper tapi dah ilang... skang baru tau benda tu penting....

harap mane2 warge cg yg pernah gi krusus usahawan atau prosper mesti ada....

harap dapat membantu.... memang nk gune sgt ni utk akaun projek tanaman cili aku ni....
erm...

dulu aku pon ado... tapi kena selongkar HD aku dulu hehehehe... sorry bro...
 

heaven

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
2,646
Reaction score
11
Points
25
Sy pun nakkkkk.......:)paid:)paid:)paid
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku pun nk...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register