nk burn mcm cd original

CG Sponsors




kurosaki

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2010
Messages
817
Reaction score
1
Points
15
Salam,

Nk tny kawan2 cg yg th pasal ni..aku ade mslh..cd player kete aku ni jenis yg lame..yg leh baca cd original jer..yg pirate nye xleh :((jd kawan2 ader x cara nk burn lagu feveret aku jd mcm cd ori punye bia player aku leh baca..tolongg..
 
Sponsored Post

lizanz

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2008
Messages
272
Reaction score
2
Points
15
Cuba burn guna Realplayer tak lagi?
 

kurosaki

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2010
Messages
817
Reaction score
1
Points
15
blom cube lg..cube ajar cket bro..detail cket..format..
 

Light

Banned
Joined
May 27, 2008
Messages
2,315
Reaction score
5
Points
25
pakai nero ler.....burn dlm bentuk audioCD...
dah tentu leh baca.......
 

lizanz

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2008
Messages
272
Reaction score
2
Points
15
Run Realplayer,click button Burn,choose Audio Cd Burner,kat Task Window,select no.1, choose nak CD Audio or MP3, pastu select no.2, Browse lagu yang nak add.(Tapi sebelum tu masukkan dulu Blank CD tu),kena tengok status CD tu penuh ke belum kat bawah Menu Realplayer, kalau dah penuh,choose No.3,click Burn You CD.Selamat Mencuba.....
 

kurosaki

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2010
Messages
817
Reaction score
1
Points
15
oo..ok2..sok nk p bl cd lah..hehe:D
lagu tu skang dlm format mp3..tp nk burn ke audio cd..xpe eh..ker ader ape2 effect atau kne convert dlu ke format laen
 

Light

Banned
Joined
May 27, 2008
Messages
2,315
Reaction score
5
Points
25
xyah....nero converkan..
sumbat brapa bnyk lagu pn janji kurng 80mins total..
 

Light

Banned
Joined
May 27, 2008
Messages
2,315
Reaction score
5
Points
25
apalah ichigo nih..:))
bila ko nk dpt balik shinigami power ko tuh..:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register