BTC USD 37,686.2 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (nj) Acer Supercare1 Extended Warranty.

alongmokhlis

Active+ Member
Messages
3,919
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
Hi,

Saya nak jual pakej Acer Supercare1 Extended warranty pek belum bukak pada harga RM100.00 sahaja. Pakej adalah sesuai untuk laptop acer yang baru dibeli dan belum sampai 3 bulan lagi. Kalau kat luar harga RM198.00. Berminat boleh call saya @ 017-2717128. Terima kaseh.
 
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,639
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
aku de nmpk dlm ugly racist toilet, ko ke org lain ni
 

adamma

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,639
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
super1.jpg


mcm ni kan
 

adamma

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,639
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
Yup sebijik. Tapi tu org lain. Aku baru nak nak ambik gambar ko dah tlg copykan. Terima kaseh aje la...:D

xpe bro, brg sama je bro...tp kalau dorg nk bukti, bro kena snap la...
 

alongmokhlis

Active+ Member
Messages
3,919
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
Hi,

Aku reduce lagi rege kpd RM80.00 shj. Siapa cepat dia dapat. Tkaseh.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register