Nissan model sedan terbaru, Almera dijangka laris

CG Sponsors




Sponsored Post

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,705
Reaction score
353
Points
141
spupu almera aircond dok jahanam.. drivesaf..

xtrail t32.. mcm2 benda2 remeh + suspension + electronik + 4wd system + aircond dh mula tak kuat tak sejuk (boleh join grup xtrail t32 fb mcm2 hal owner nya komplen).. so far xtrail aku suspension je buat hal.. aircond dah tak berapa sejuk dan kuat mcm bebaru..

livina spupu pn sama.. aircond - drivesap - gearbox - bla bla bla.. hihihi..
Drive shaft ni kena tgk gak dia bawak cmne...keadaan jalan tu cmne...klu hari2 langgar lobang gan lopak drive shaft mmg cot berbunyik
 

Kamm Matt

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2013
Messages
507
Reaction score
36
Points
20
livina ngan almera dua2 aku dah bawak.. bunyi mengaum tapi nk gerak mcm siput babiii je..lebih menyirap atas highway.. aku tergelak sendirian je nk sedapkan hati bila nk memotong..hahah
sorry bukan nk kutuk tapi yang ni mmg sangat la betul hakikat nye.. hihi:))
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,485
Reaction score
38
Points
80
selagi under tan chong memang tak dinasihatkan la beli..setahun keta aku baru siap dari bengkel
 
Sponsored Post
Top
Log in Register