Nissan Frontier for sale!

CG Sponsors




jai_x5

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
7,776
Reaction score
23
Points
65
ok ini gambar trucknya..yang berdiri itu adalah En Othman..



gambar tepi..



gambar dalam..



belakang..



2006 Nissan Frontier for sale..

Gold Colour
1 Owner
Accident free
Very low mileage below 25k
Tip top condition
Full Accessories

Price RM58k Neg..

PS:my father truck..dijamin elok..masih ada bau kedai..jarang guna truck nie..dia nak jual sebab nak ambik kereta lain..see first to believe..kereta ada kat rumah di selayang baru..

:)cgrock Call Othman at 019-7181975 :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
gambar sila uplod,sebelum forumer lain suh upload gmbr
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
gambar gambar......nak jual kena ada gambar.....
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25


2006 Nissan Frontier for sale..

Gold Colour
1 Owner
Accident free
Very low mileage below 25k
Tip top condition
Full Accessories

Price RM58k Neg..

PS:my father truck..dijamin elok..masih ada bau kedai..jarang guna truck nie..dia nak jual sebab nak ambik kereta lain..see first to believe..kereta ada kat rumah di selayang baru..

:)cgrock Call Othman at 019-7181975 :)cgrock
aku suke kereta ni suspensyen (tah betul ke aku eja ni) die memang best lembut he hidrolic heehhe good luck bro (nak lagi best upload gambo) :)cgrock
 

jai_x5

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
7,776
Reaction score
23
Points
65
salam semua..

orait..pic akan diupload ini hari!

ps:semalam tak dapek nak upload pasal takde camera.. :D
 

jai_x5

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
7,776
Reaction score
23
Points
65
orait..gambar dah dibubuh..sekiranya berminat sila call terus direct owner..harga boleh runding.. :)cgrock
 

jai_x5

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
7,776
Reaction score
23
Points
65
bump for today..nissan frontier for sale..harga boleh negotiate..

best buy! super tip top condition..dijamin puas hati..
 

jai_x5

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
7,776
Reaction score
23
Points
65
lai..lai..lai..

nissan frontier for sale..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register