BTC USD 19,109.1 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nissan C22 Vanette 1.5 (M) WINDOW VAN -96 ~~Sold to Jerul~~

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,481
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
413
Points
136
salam,

RKG ingin menjual Van kesayangan (C22) kepada yang berminat..

Van ni memang kerjanya angkat barang jer...(Angkat orang pun boleh)..cuma dengan RKG memang angkat barang jer tugasnya...

Condition enjin sgt baik...(Baru tukar "New Carburetor"

Sekali start je walaupun seminggu tak jalan....

Body memang kena touch up sikitler kalau nak buat family vehicle..tapi setakat nak buat meniaga takde masalah lah...ada kemik kecik2...biasalah van buat kerja kan..angkat computer kerjanya....

Harga Yang saya Tawarkan RM12,000 sahaja

Nak tengok van boleh datang ke Taman Puncak jalil...boleh test dricve dan sebagainya...

Road tax mati bulan 8 ni....

Call: 0166059088 utk temujanji ya...
 
Last edited:
Sponsored Post

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,481
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
413
Points
136
yang betul2 berminat boleh call aku ya...van ni memang xde masalah...kalau ada masalah..dah lama aku jual 6 tahun lepas..aku dah guna van ni 6 tahun..banyak jasanya pada aku ni...ikutkan memang sayang nak jual...tapi aku terpaksa jual...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register