BTC USD 47,540.8 Gold USD 1,780.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nikon D90 urgent sell...

JinggoBro

Fun Poster
Messages
289
Joined
Aug 13, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
Salam kawan2....kawan saya nk jual dia punya Nikon D90, masih ada warranty lagi 3 bulan....harga memang tak masuk akal nye la....

D90 kit..lengkap lagi...

RM2700....
harga pasaran...2nd hand pun dah RM3000++
COD johor....



SOLD!!!!!

takpe...jgn risau...sya try tanya member lain...
ada sorang dah nk pencen amik gambar...
kalau dia nk jual..say nego sini...
harga!!!saya pujuk dia supaya harga dia sama mcm nie....
 
Last edited:
Sponsored Post

ErieAdn

Legendary Member
Messages
11,189
Paid Membership
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Waaa.. best..best...:x:x=P~=P~
Kenapa nak jual bro..??:-?:-?
 

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Member2 aku minat ni... aku tanya depa..
 

evilgoodguy

Active+ Member
Messages
4,306
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
Salam kawan2....kawan saya nk jual dia punya Nikon D90, masih ada warranty lagi 3 bulan....harga memang tak masuk akal nye la....

D90 kit..lengkap lagi...

RM2700....
harga pasaran...2nd hand pun dah RM3000++
COD johor....

4185214800_4fb17bae28.jpg


4185214798_24fcae73df_o.jpg


4185214760_dc9781bf4c_o.jpg




kalau berminat....
email @ PM jer..
ismailothman85[a]gmail.com

johor kat mana bro???
 

abangbeca

Super Active Member
Messages
8,710
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
isk isk...minat gak nih...tp member aku mesti minat nih..kena tanya dia dulu....
 

JinggoBro

Fun Poster
Messages
289
Joined
Aug 13, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
johor kat mana bro???

erm...sya tolong jual kawan punya jer...nanti saya tanya dia kat mana....

mula2 nk jual ngn lens 55-200mm...tapi say dah angkat yg itu...
skarang yg ada, standard lens 18-55mm jer...

esok saya update.
 

JinggoBro

Fun Poster
Messages
289
Joined
Aug 13, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
isk isk...minat gak nih...tp member aku mesti minat nih..kena tanya dia dulu....


tanya la...kalau x puas hati pada harga...takpe...kita nego legi...
tapi..inin dah cukup murah dah nie.....x rugi punya..:)cgrock
 

abangbeca

Super Active Member
Messages
8,710
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
tanya la...kalau x puas hati pada harga...takpe...kita nego legi...
tapi..inin dah cukup murah dah nie.....x rugi punya..:)cgrock

x yah lar nego lagi...bkn aper...budak tuh nk pakai duit, sbb bini masuk hspital...win2 situation lar....sian gak aku....isk isk :((
 

abangbeca

Super Active Member
Messages
8,710
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
klu xder org nak...aku nk sebat jer nih....!!!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register