BTC USD 40,468.4 Gold USD 1,866.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nikah Dulu atau Kenal Dulu?

Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
hehehe pasal aku pun budak insta :)) :)) asyik kena soalsiasat je ngan desire n geng..bile mau kahwin? :D

Fuh.. aku pon pnh gak kena corner dek desire tu beb.. #:-S

X sangka prihatin sguh abe desire tu.. :)paid
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
Fuh.. aku pon pnh gak kena corner dek desire tu beb.. #:-S

X sangka prihatin sguh abe desire tu.. :)paid

sifu tu...kena dengar gak nasihat abg2 yg dah kahwin tu :D
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
budak office aku cakap die kenal husband die 3 bulan je...pastu kahwin...hurm 3 bulan tu consider cam mana ko rase? bagi aku tu kire bercinta lepas kahwin jugak la..memang bahagia habis..:D

aku rase better knal2 dulu..pas2 bru la kawin..aku rase je la...
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
aku rase better knal2 dulu..pas2 bru la kawin..aku rase je la...

hurm...kenal aku rase takleh lebih dari 3 bulan la...kalau lebih 3 bulan..nanti cinta meraba2 namenya :p:p:p pastu tu jadi cinta pemurah...pastu pastu pastu...kena pk sendiri la :D
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
hurm...kenal aku rase takleh lebih dari 3 bulan la...kalau lebih 3 bulan..nanti cinta meraba2 namenya :p:p:p pastu tu jadi cinta pemurah...pastu pastu pastu...kena pk sendiri la :D

abis aku nie da 3 thn tu...:D
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
budak office aku cakap die kenal husband die 3 bulan je...pastu kahwin...hurm 3 bulan tu consider cam mana ko rase? bagi aku tu kire bercinta lepas kahwin jugak la..memang bahagia habis..:D

Kena yakin tu beb.. kalo dedua redha.. x mustahil leh maju jaya..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register