BTC USD 57,353.2 Gold USD 1,814.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Niche Marketing Tools! Earn $1000 ~ $2000 Perday!! (Bundle)

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
nichefj7.gif

Dear user,
This is a serious talk. Serious secret. Serious cheating.
About how easily, you can earn $1000 ~ $2000 per day! Without doing nothing!

Ini adalah berkaitan tentang bagaimana mamat2 dibawah dengan selamber dan mewahnya memperolehi pendapatan hampir RM1000 , 000.00 setiap bulan!!
Tanpa perlu susah payah berkeje dari 8a.m ~ 5p.m
Semuanya menjadi rahsia peribadi mereka…. Untuk mengelakan sebrg persaingan….​

irfan.jpg

Nama: Irfan Khairi
Income Sebulan: RM1000,000.00!!
Car: Unknown
Umur: 27 ~ 29


photo_patric_chan.jpg

Nama: Patric Chan
Income Sebulan: USD$300 000.00!!
Car: Mercedes SLK200
Umur: Unknown


av-1623.jpg

Sorry no real pic just handle pic..
Nama: P***(Handle name) User From xxxx.Com
Income Sebulan: USD$30 000.00!!
Car: RX-8
Umur: 21


kyle.jpg

Nama: Kyle
Income Setahun: USD$1000,000.00 ~ USD$1300,000.00!!
Car: Unknown
Umur: Unknown


av-2707.jpg

Sorry no real pic..
Nama: D**** (Handle Name) User From xxxxx.Com
Income Sebulan: USD$xxx,xxx.00!!
Car: Unknown
Umur: Unknown


av-1905.jpg

Sorry no real pic..
Nama: C****** (Handle Name) User From xxxxx.Com
Income Sebulan: USD$xxx,xxx.00!!
Car: Unknown
Umur: Unknown


av-7130.gif

Sorry no real pic..
Nama: K***** (Handle Name) User From xxx.Com
Income Sebulan: USD$xxx,xxx.00!!
Car: Unknown
Umur: Unknown


ewenchia.gif

Nama: Ewen Chia
Income Sebulan: USD$300,000.00!!
Car: Audi R8
Umur: Unknown


Persoalannya sekrg… ape mende yg dibuat oleh mamat2 ini sehingga menjadi mewah pada thp melampau2 ni??!!

Jwbpn nya ringkas… NICHE MARKETING

First apa itu niche marketing? Diringkaskan cerita klik pada link dibawah..

sorry tread remove...

Nak jd expert player dlm bidang ini bukan nya mudah!
Ada beribu2 player yg expert dlm menganalisa, expert dlm marketing,
dan expert dlm copy writing/sale letter..
Even kalau anda baru sekali pun agak susah untuk earn $100 per day

Tp penahkah anda terpikir..
Kalau anda diberi peluang……


Menjadi guru’s dlm bidang ini sepantas kilat?! Setiap “STEP’ yg anda buat dan setiap “mouse” yg anda gerak dan setiap “perkataan” yg anda type adalah mengikut trilogy yg dilakukan oleh guru2… yg dengan selambernyer earn $1000 sehari dan masih x bersyukur???!!... Tanpa sebarang kesilapan… 100% PERFECT!! Dan MAXIMUM of WORK!!

Kesimpulanya, anda… memasuki bidang ini dlm langkah kanan jika anda baru menjumpai tread ini… Dan pade yg sudh lama..tentu ada yg berputus asa dgn mengikut jln yg pnjg …dan memenatkan… dan sebab itu…

memperkenalkan….

$$$~~''---->!!$$The Niche BOX$$ver.Bundle!! <----''~~$$$​

Tools/Software2…yg dikumpul khas..
Bukan sekdar kumpul… tp telah dipilih selepas hasil yg menabjubkan
untuk setiap satu2 software ini.

Untuk satu2 software ini sahaja ada yg memperolehi pendapatan hampir $10 000.00 sebulan!! Program software ini dicpta khas bg membantu anda dlm menjadi expert player dlm business ini.

Ada beratus2 software/program yg dicipta khas untuk membantu anda dalam memperolehi pedapatan ribuan ringgit sehari.. tp agak sukar untuk mencari dan mengklaskan sendiri yg mana software/program yg betul2 killer…

Mampukah anda untuk membeli semua ratusan software2 ini dan mengklaskan SENDIRI yg mana paling baik??

Dan ouh… setiap satu2 software ini plng b4ngang pun berharga USD95 = RM323.00 CASH!!

So dgn itu memperkenalkan “The Niche BOX” koleksi2 software yg TOP #1 dlm kelasnya sendiri!! Yang telah membantu ratusan manusia dlm membuat duit trough internet. Lagi2x??????!!!... Membantu anda dlm…………………………..


- Menjimatkan ribuan jam dan stress otak ANDA dlm memilih software yg paling10x……. TERBAIK!!

- Menjimatkan ribuan ringgit ANDA dari membeli ratusan software2 berkaitan “Niche Marketing” ini.

Sebab…​

saya telah menyelesaikan masalah anda!.. Sekarang anda boleh melupakan terus jika sebelum ini anda pernah melihat atau membayangkan akn software2 yg lain.. sebab software/program yg ditawarkan disini adalah yg paling..

!!#TOP1!!

1. KEYWORD ELITE $176.00!

keyword_elite_big.jpg

Main Page: http://www.keywordelite.com/index2.htm

2. AD WORD GENERATOR $97.00!
AWGboxcover_cred.jpg

Main Page: http://www.adwordgenerator.com

3. LANDING PAGE SYSTEM $197.00!
boxsmall.jpg

Main Page: http://www.landingpagesystem.com/

4. PHANTOM CLOCKER $159.95!

norisk.gif

Main Page: http://www.phantomcloaker.com/

5. CLICKBANK ELITE $97.00!​

leader.gif

Main Page: http://www.clickbankelite.com/

6. ADWORD ANALYZER $97 -> $77!
adword-box.gif

Main Page: http://www.adword-analyzer.com/
#<---- Tool yg sungguh menakutkan (oleh guru2) bagi niche markerting. Just Click a button.. anda akn meperolehi result yg telah siap sedia
seolah2 dianalisis LIVE oleh gurus!!

specialofferul4.gif

Limited Time ONLY!!!

1. BEATING ADWORDS $67.00!
beatingadwords_box_300.gif

Main Page: http://www.beatingadwords.com/

2. GOOGLE CASH $67.00!

gc-pic.jpg

Main Page: http://googlecash.com

3. NICHE MARKETING ON CRACK $47.00
booksmall.jpg

Main Page: http://www.nichemarketingoncrack.com/

WOW!!!!!​

Opss! Sebelum itu tenangkn fikiran dan hayati.... keratan article dibawah yg membawa maksud tertentu...

gurupakaiqc0.gif


Nahhhh... skrg anda sudah tahu bukan rahsia bagaimana guru earn a t0ns of money dgn mudah dan selamber nyer... hehr

Secara asasnya.. step langkah dalam bermain game/biz ini adalah seperti dibawah base on basic formula yg semua org tahu..

1.Find niche, hot search keyword.. PROBLEM SOLVED!
Adword Anlyzer(Software) 
KeywordElite(Software) 


2. Find best product form clickbank.. PROBLEM SOLVED!
ClickBank Elite(Software)

3.Create web/landing page.. PROBLEM SOLVED!
Landing Page System(Script) 
Phantom Clocker(Software)


4.Markerting your web.. PROBLEM SOLVED! MAX PPC!
Adword Generator(Software) 
Adword Analyzer(Software) 
BeatingAdwords(Ebooks) 
GoogleCash(Ebooks) 

5.Pada STEP ini duit sudah mula mengalir… dgn lajuuuunya….

Dan semua masalah berkaitan diselesaikan dgn hanya..

“A single CLICK of button!!”

So berapakah nilai yg diletakkan pada setiap software/program/ebooks yg berharga Ribuan USD ini???!!

RM400?
RM300?
RM200?
RM100?


Tp…

RM70 SAHAJA!!
LIMITED FOR 20x ONLY
2 Sudah dijual!




Untuk pengetahuan anda harga ini bukanlah untuk satu2 software/perisian..

Tp……

Kesemua sekali SOFTWARE + SCRIPT + EBOOKS!!!! :eek:

Jadi tunggu apa lagi…… tawaran adalah terhad… hnya untk 20x.. org

!!SAHAJA!!

Muat turun segera!!

Sila buat pembayaran anda ke..

Akaun: BANK ISLAM
Nama: NIZAM
No Akaun: 02-057-02-020722-8


(Selepas sudah menjelaskan byr.. PM(Private Mesej) saya SEGERA!:
- Tarikh pembayaran
- Masa
- Copy semua number/code pade slip pembayran untuk semakkkan..

Link DOWLOAD akn dihantar secara PM kpd anda or alamat e-mel anda jika anda adlh guest.. *Selepas semakkan dibuat..*
Dgn serta merta..!!

Siapa cepat dier dpt!! LIMITED OFFER FOR 20x person only! Untuk mngelakkan persaingan.. Dlm membuat $1000 ~ $2000 per day… ++ Perisian2 ini adalah limited dan ver.bundle.. demi menjaga copyright.. 


Terhad pada 20 orang sahaja… dan selepas itu… sbrg rayuan PM… tidak akn dilayan…! Tread closed/deleted! PERIOD!

---Menjadi expert seperti guru2 yg meperolehi pendapatan hampir RM1000,000.00 sebulan…. TIDAK LG MUSTAHIL DGN THE NICHE BOX!--



Takut SCAM??
My number: 0174979005
Myspace (bolela): http://myspace.com/phiber_physx

 
Last edited:
Sponsored Post

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
3 had been grab...!!!!
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
kalo try dulu lepas dpt untung baru bayar bley ke??.. btw.. bape dah income tuan tanah sebulan??.. :-?
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
oit.. mana tuan tanah ni.. tadi ada ja.. :-?
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
mane bole mcm tuh... kene sendiri try la...

income mende nih buat mase nih lebih pade CJ...dan hasil tafik ke web...
(skit jer) *pakai 1 software... bru cincai2..

belum pnh betul2 test sebab xder mase nk buat..(final exam)

tp hasil diambil dari mamat2 yg penh buat :)
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
11:02 PM ... 1 had SOLD!
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
14 more t0 g0 ..grab now before it's to late...

saye dpt 4 sale just gune salah 1 dari pade software ini hanya just 2 hari...

maksud saye sale base on "niche markerting"
 

zino

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
483
Reaction score
0
Points
10
bila masa Dr irfan punya income 1juta sebulan plak nie??? yang aku tahu 1 juta tu dia amik masa 3 tahun
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Betul ke bnda ni , ada sesape dah try
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
bila masa Dr irfan punya income 1juta sebulan plak nie??? yang aku tahu 1 juta tu dia amik masa 3 tahun

ni irfan baru.. yg kita tak tau.. :p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register