BTC USD 49,326.9 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Nice Telephone Number..

mazlanmd

Fun Poster
Messages
138
Joined
Jun 4, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
Offer mendapatkan nombor telefon cantik2 dari TM.
Hanya 4 angka terakhir yg boleh di pilih..
Sbg contoh kawasan sana 9285 XXXX jadi 4 angka terakhir itu yg blh di pilih..
Harga bergantung kpd no yg di pilih.
Satu Malaysia boleh pilih
Tak termasuk register Rm50 dan stamping Rm10..

Nak lg best apply steamyx skali :D :D


mazlanmd
016 – 600 2454
ym : mazlanmd
Emel : [email protected]
 
Sponsored Post

tms

Fun Poster
Messages
232
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
sama jer bro ... aku pun register cam tu.. apa yang special nyer? dapat apa?
 

mazlanmd

Fun Poster
Messages
138
Joined
Jun 4, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
bg sstgh org no cantik2 ni penting.. nak plak org business... kdg2 no yg cantik2 ni manjadi sebutan dan ingatan.. sbg contoh pizza hut 1 300 88 2525 tukar kpd 1 300 88 4183.. tak ker susah org nak igt..

satu lg sentimental value pd no.2 tertentu macam nak samakan no hand phone dgn rumah ker.. tarikh lahir anak ker...
samakan dgn no plate kete ker.. samakan no fax dgn no tel ker..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register