Ngasrizal Ngasri (BELL) sah bercerai

CG Sponsors




NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,165
Reaction score
1,041
Points
1,101
KUALA LUMPUR: Pelakon, Ngasrizal Ngasri atau lebih dikenali sebagai Bell, sah bercerai talak satu dengan bekas isterinya, Farhana Mahamad Fauzi di Mahkamah Rendah Syariah, hari ini.

Dia menceraikan isterinya menerusi sms yang dihantarnya pada jam tiga petang dengan berkata 'Aku ceraikan kau, Thank You. Selamat Berjaya'.


aik..baru je kawin..dah cerai..:-?:-?:-?..sms jer
 
Sponsored Post

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
jatuh talak ker kalau ngan SMS jer?
 

royal_berlian

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,228
Reaction score
2
Points
25
KUALA LUMPUR: Pelakon, Ngasrizal Ngasri atau lebih dikenali sebagai Bell, sah bercerai talak satu dengan bekas isterinya, Farhana Mahamad Fauzi di Mahkamah Rendah Syariah, hari ini.

Dia menceraikan isterinya menerusi sms yang dihantarnya pada jam tiga petang dengan berkata 'Aku ceraikan kau, Thank You. Selamat Berjaya'.


aik..baru je kawin..dah cerai..:-?:-?:-?..sms jer
kecian muda2 dah bercerai...
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,165
Reaction score
1,041
Points
1,101
jatuh talak ker kalau ngan SMS jer?

Pengesahan penceraian antara BELL & SYASHA di mahkamah hari ni menurut satu sumber bercerai dgn talak satu.
 

opportunist

Junior Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
baru jer buat cukur jambul anak dorang tuh..... hmmmm... nk wat camne, da jodohnya singkat....
 

opportunist

Junior Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
dia nk kawin lain camne, minah yg dia nak ayat tu pun da reject dia.. huhuhu.... bini si bell ni pun comei gak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register