NFS undercover Need Help!

CG Sponsors




Hydroxy

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
892
Reaction score
0
Points
10
Salam...nak tanye sape2 dah install game ni?aku dah install, then bile nak launch game kuar satu popup mintak "Enter your registration code here"
aku dah register tapi x de pon dia antar code registration tu? cemana aarr? ~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

Hydroxy

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
892
Reaction score
0
Points
10
alerr..x de saper ke sudi mereply.

:(( :(( :((
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
Salam...nak tanye sape2 dah install game ni?aku dah install, then bile nak launch game kuar satu popup mintak "Enter your registration code here"
aku dah register tapi x de pon dia antar code registration tu? cemana aarr? ~X(~X(~X(
cube crack nfs.exe yg dah di crack..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
ko ni guna ori ke pirate?

kalu ori takde masalh rasanya.

kalu pirate biasanya dibekalkan sekalu serial/keygen/crack kat dvd yg kita beli atau dalam file yg kota dolod kat tenent.
 

Hydroxy

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
892
Reaction score
0
Points
10
pirate nye la..tp bukan poblem cd key..
ni aku dah install..cube bile nak lauch game je kuar satu popup mintak
registration code
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
pirate nye la..tp bukan poblem cd key..
ni aku dah install..cube bile nak lauch game je kuar satu popup mintak
registration code
pasal ko tak guna crack, memang biasanye akan kuar minta registration
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
cuba check folder Crack dalam CD tu...
 

Hydroxy

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
892
Reaction score
0
Points
10
dlu just copy je kan file kat dlm crack tu then paste kat dlm pc..
skang ni x de pon file camtu..yang ada dalam crack file tu generate cdkey..isk x paham benar aku..
 

Hydroxy

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2008
Messages
892
Reaction score
0
Points
10
huh dah settle...seb baik.. tp x dpt men ngan best sbb lag je.. ram tak cukup atau grafik card x power
 
Sponsored Post
Top
Log in Register