Newbie ucap TQ atas bantuan admin TVFXM n C fu

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18688
USD / JPY
104.485
GBP / USD
1.31659
USD / CHF
0.90446
USD / CAD
1.31267
EUR / JPY
124.011
AUD / USD
0.71315

CG Sponsors




jemoreng

Super Active Member
Joined
Sep 21, 2009
Messages
7,973
Reaction score
16
Points
65
Sungguh tak ku sangka masalah aku dapat gak diselesaikan..

walaupon aku ini orang baru dalam bidang memorep ni..

tapi dengan servis yg baik dari TVFXM ni dapat gak selesai masalah aku ni..

tadi aku set PO kat GU...sell 15585 TP 15565

GU turun sampai 15558 tapi tak tp...

aku repot ngan admin TVFXM

alhamdulillah dorang setlekan tak sampai setengah jam report..

TQ atas bantuan n servis yg bagus dari pihak TVFXM...

majulah TVFXM untuk memorex...
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
nape x close time 15558 je...??

ke pattern da reverse..
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,557
Reaction score
251
Points
131
selalu ke jadi camni?
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
bahaya macamni, nak kena report baru nak settle,kalau tak , gu naik balik , jadi floating sell pullok...:mad:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register