Newbie nak menggegar dunia IM

CG Sponsors




ferriz

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
712
Reaction score
2
Points
15
ehehehe..gelak dulu..

nak gempak jer tajuknya. apa2 pun hamba mintak pandangan korang semua tentang blog hamba yang tak seberapa ini. KLIK

p/s: kalo nk kritik jgn la pedas sgt, nt hamba malu dan tersipu2.:">
 
Sponsored Post

wrx2002

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2009
Messages
171
Reaction score
1
Points
15
jgn malu2.. kalau malu susah nak berjaya.. all the best bro.. sama2 la kita berjuang dlm industri IM
 

[email protected]@

Junior Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
53
Reaction score
1
Points
11
biar newbie ni komen...


erm mase tgk nama website tabung ayam.. tiba2 rase lapar... mgkin sebb nama ayam kot :))bile page dah kluar nmpk org bawe MCD la pulak... laglah lapar :eek::eek:

bytheway.. good job friend.. ebook kat tepi kanan tu jgn la beso sgt.. rase rimas la pulak.. (ewahh cam pro pulak) :eek::eek:
 

twitter

Active+ Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
3,889
Reaction score
254
Points
41
biar newbie ni komen...


erm mase tgk nama website tabung ayam.. tiba2 rase lapar... mgkin sebb nama ayam kot :))bile page dah kluar nmpk org bawe MCD la pulak... laglah lapar :eek::eek:

bytheway.. good job friend.. ebook kat tepi kanan tu jgn la beso sgt.. rase rimas la pulak.. (ewahh cam pro pulak) :eek::eek:
ahaks..betui2 noob bgi pandangan...
 

ferriz

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
712
Reaction score
2
Points
15
tenkiu [email protected]@,wrx2002 dan tak lupe gak pd twitter(twitter??) walaupun xbg komen.

saje buat ebook tu besar2 khas utk org yg rabun takut2 tak nampak jer..ehehe
 

[email protected]

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2008
Messages
708
Reaction score
2
Points
15
ehehehe..gelak dulu..

nak gempak jer tajuknya. apa2 pun hamba mintak pandangan korang semua tentang blog hamba yang tak seberapa ini. KLIK

p/s: kalo nk kritik jgn la pedas sgt, nt hamba malu dan tersipu2.:">

welcome board

do u have 3k, interested to be my shareholder in my co. meet me at puteri park hotel, jln raja laut for biz preview.

http://1m33.blogspot.com
 

SyntaxERROR

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2006
Messages
414
Reaction score
2
Points
15
menarik.. tp knp aku tgk pkai browser firefox sidebar knn tuh terlari ke bwh? ker aku sorg je nmpk mcm ni
halamak bro, cayalah! keep it up. teruja aku baca psl azam ko
semoga berjaya
 

ferriz

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
712
Reaction score
2
Points
15
menarik.. tp knp aku tgk pkai browser firefox sidebar knn tuh terlari ke bwh? ker aku sorg je nmpk mcm ni
halamak bro, cayalah! keep it up. teruja aku baca psl azam ko
semoga berjaya
lari cmna tu? ko try kejor tgk leh x..:D

try ko screenshot sket nk tgk cmner..:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register