New slipway for sale

CG Sponsors




shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Member aku nak jual slipway baru buat :-

- luas tanah = 2.5 ekar

- slipway boleh muat 30 biji kapal ikan laut dalam (besar)

- lebihan tanah slipway >1 ekar boleh gak buat chalet, rumah...

- projek slipway ni akan siap ~ 6 bulan

- banyak surrounding projek, perumahan, kerajaan etc

- harga ~RM 3.7juta (kalau termasuk lesen Kem Kewangan ~RM4juta)

- lokasi - Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan;
tengok map lama sini http://wikimapia.org/#lat=6.224009&lon=102.0895958&z=18&l=0&m=s&v=2 ada label "PK Trans Marine Resources" sebelah jambatan. Jambatan tu dah lama siap & jalan besar dah tar. Tahu sape2 berminat boleh contact aku...Tx
 
Last edited:
Sponsored Post

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Tak ada berminat/kenal sapa2 berminat ke??? Ni sesuai market kapal2 laut dalam Pantai Timur M'sia & Selatan Thailand, juga bot2 Polis Marine, kastam etc. Area ni belum ada slipway boleh naik kapal2 besar yg sebelum ni terpaksa ke Pattani, hanya ada slipway untuk kapal2 kecik je.....
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Crazy, ko ni silap thread ke memang crazy????
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Slipway ni boleh gak dapat business dari Thailand sebab dekat sempadan, dekat kompleks kastam yg baru di bina, polis marine & pelabuhan baru yg akan di bina etc etc...
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Tak ada berminat or kenal sapa2 yg mungkin berminat???
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Tak de idea la. Mungkin besar sangat. Mungkin kau kena gi direct ke Jabatan Laut, Marine, Jab Perikanan kot.
 

wmrn1

Active Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
1,730
Reaction score
3
Points
25
Apa lah lu nak jual slipway kat member yg byk gila forex kat CG ni. Slipway tak main lah.
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Apa lah lu nak jual slipway kat member yg byk gila forex kat CG ni. Slipway tak main lah.
Dah juta2 untung forex tu, belila slipway ni pulak, RM3.7juta je!!!
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,015
Reaction score
209
Points
133
Ada sape2 kenal Datuk2, datin2 berminat bisnes buat kapal, service kapal, repair kapal etc...masih available
 

bedul

Active Member
Joined
Nov 7, 2008
Messages
1,525
Reaction score
21
Points
25
Ada sape2 kenal Datuk2, datin2 berminat bisnes buat kapal, service kapal, repair kapal etc...masih available
wat nde nak jual...baik mu urus sendiri....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register