BTC USD 24,261.5 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell New Set Apple iPhone & Android (Original Set) - New 11-13, Pro & Pro Max (UPDATED)

stuck

Active+ Member
Messages
4,498
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,498
Reaction score
247
Points
33
Salam warga CG,
All item new set warranty by Apple. Refurbished item sy dh stop jual:)cgrock


Apple-Iphone-5s-16GB-32GB-64GB-amp-Apple-macbook-pro-Original-Factory-Sealed-In-Box-Unlocked-5...jpg


*gambar adalah ihsan google, sekadar ilustrasi shj.

Original Apple IPhone new set sealed box.
Item adalah sealbox dengan 1 tahun waranti dari Apple.

Cash/Ansuran available
:giggle::giggle:
COD di kedai: Plaza Metro Kajang atau Putrajaya dan sekitar Bangi, Semenyih, Seri Kembangan. Jauh sikit contact dulu kita bincang dan ada charge penghantaran.Confirm order sblm 6 ptg COD sebelah malam.
Deposit diperlukan utk model2 tertentu bagi mengelakkan backout buyer RM50-100
logo_maybank-1.jpg

Postage by GDEX no more POSLAJU: RM15 (Semenanjung) RM25 (Sabah/Sarawak)


CALL/WHATSAPP/WECHAT/LINE SHJ: 012-2758544
* bgtau dari CG special price for Agen/Reseller saya bagi
v3e7FWm-600x200.png


Senarai harga:

☑️ NEW SET ☑️

🅰️ndroid New Set
🌍Global Version🌎

Asus ROG 5S
12+256 RM3300
16+256 RM3550

🍏IPHONE🍎

Sealed Box⭐️
Apple One Year Warranty⭐️

No Active⭐️

11
64GB RM2380 ([email protected])

128GB RM2580 (ZP)
256GB RM2950 (JP)

11 Pro Max (CPO)
256GB RM3950 (ZA Dualsim) ⚫️

12 ([email protected])
64GB RM2850

128GB RM3200
256GB RM3550
🟢🟣+30

12 Pro
256GB RM4550 (JP)🔵

13 Mini ([email protected])
128GB RM3300

13 ([email protected])
128GB RM3500🔥🔥🔥

256GB RM3950🔥🔥🔥
512GB RM4150🔥🔥🔥
Pink+50

13 Pro ([email protected])
128GB RM4700

256GB RM5200
512GB RM5800

1TB RM6250
🔵+50

13 Pro Max
128GB RM5050 (LL) 🔵+50

256GB RM5500 (LL/ZP)🔵+50
512GB RM6000 (LL)🔵+50

1TB RM6900 (LL)🔵+50

* DONT WORRY ALL ORIGINAL ALREADY SELLING BELOW RETAIL PRICE (CASH/INSTALLMENT AVAILABLE)

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:(scam:(scam:(scam

TESTIMONI:

salam bro jangan lupa check dekat whatsapp payment untuk iphone 5s 64gb grey saya dah update... harap maklum

salam maaf bro lupa nak update barang dah sampai condition tip top seal dan baru... thanks....

Dah angkat Samsung Grand 2 semalam. Semoga TT semakin berjaya.

dh berjaya cod IP6 128GB ngn tt semalam kt putrajaya..terbaikkkk!

rekemen sangat kedai tt ni, senang urusan. aku punya screen kurang cun tetiba. terus kedai tt buka box baru tukar yg lama tanpa banyak soal. memang awesome. kedai pon settingkan semua dalam phone ni.

yg penting ori import walau refurbish set. terbaik ler tt. kipidap.

Ok boh tengah kat kedai ambik ipong. Tunggu staff tuan pasang barang preee

Thanks boss..

Memang terbaik servis...free gift bnyk..harga pun murah..

iphone 6 space grey 128GB

COD kat ipoh...import dari Kajang..hahaha

Puas hati!!!!
 

Attachments

  • stok iphone.jpg
    stok iphone.jpg
    68.1 KB · Views: 375
  • iphone.jpg
    iphone.jpg
    36.6 KB · Views: 328
  • ip5 black.jpg
    ip5 black.jpg
    41 KB · Views: 333
  • 5 32gb.jpg
    5 32gb.jpg
    63.9 KB · Views: 431
  • ip6.jpg
    ip6.jpg
    48.1 KB · Views: 326
  • 5s.jpg
    5s.jpg
    44.6 KB · Views: 170
  • 6s.jpg
    6s.jpg
    60.8 KB · Views: 187
  • testi2.jpg
    testi2.jpg
    50 KB · Views: 206
  • testi.jpg
    testi.jpg
    54.3 KB · Views: 299
  • WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM (2).jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM (2).jpeg
    76.6 KB · Views: 4
  • WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM (3).jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM (3).jpeg
    76.3 KB · Views: 2
  • WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM (1).jpeg
    72.9 KB · Views: 2
  • WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-28 at 10.57.09 AM.jpeg
    61.2 KB · Views: 2
Last edited:
Sponsored Post

mtsokri

Active Member
Messages
1,861
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
ni lagi murah..cod serdang xleh bro? free gift ape yg dapat?
 

mtsokri

Active Member
Messages
1,861
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
yg dekat dgn putrajaya xde mslh bang detail semua dh tulis kat atas:)cgrock

cun la camtu..hehe..5s grey 32 gb ade stock bos? yg kedai kat hentian kajang tu kedai bro ke? kalau rosak antar situ?
 

stuck

Active+ Member
Messages
4,498
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,498
Reaction score
247
Points
33
cun la camtu..hehe..5s grey 32 gb ade stock bos? yg kedai kat hentian kajang tu kedai bro ke? kalau rosak antar situ?

nak cod kat kedai blh nak cod kat serdang pun blh sama jgk mmg sy ambil deposit dlu siang2, nti malam blh cod apa2 blh contact trs no sy kat siggy sng nak deal..
 

mtsokri

Active Member
Messages
1,861
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
nak cod kat kedai blh nak cod kat serdang pun blh sama jgk mmg sy ambil deposit dlu siang2, nti malam blh cod apa2 blh contact trs no sy kat siggy sng nak deal..

ok boss..ape2 sy roger...:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register