New Proton for Sale

CG Sponsors




MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
Assalamualaikum warga cg,

Tujuan saya bukak thread ini tidak lain tidak bukan adalah untuk menjual kereta baru keluaran proton ::D

jenis kete:

1)Saga BLM
2)Neo
3)Gen 2
4)Semua ada (just named the model)

saya bukan la salesman kete tetapi saya bukak thread ni atas persetujuan kawan saya iaitu Officer di proton commerce (loan department) kat CIMB kuala terengganu... geng2 diorang yang handle loan untuk kereta proton.

saya tak menjanjikan promosi aneh2 ..awak beli kereta awak dapat rebate minyak dan dapat kete sebijik. Ok. kalau ada rebate lain seperti yg dijanjikan sebagai contoh Gen 2 (iafm)sekarang atau exchange program dan sebagainya akan dimaklumkan terus.

anda bagi butiran diri, dattar niaga dan bank statment (bagi berniaga sendiri) so kawan saya uruskan loan...pasal kereta jangan risau sebab totally 90% dealer di terengganu kami kenal mana yang ada stok or mana yg pura2 ada stok..

tiada hidden fee or penipuan or ape2 seangkatan dengannya..awak bagi all da documents so kami proses...lulus kasi angkat itu kereta la :D..

ini hanyalah iklan dan sekiranya berminat dan tak mau sakit kepala nak tahu samada loan lepas ke tak or nak tahu berapa downpaymet yg actual semuanya...

sila hubungi : (kite jumpe depan2 la senang cite ok )

En. Nasir
016-9869443


p/s : prefer buyer dari pantai timur dan kl..:) sekarang dunia it so rasenya takde masalah kan :)

salam
 
Sponsored Post

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
kasi up sket protonmania huhuhu
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
kite jumpe depan2 ok bagi yg berada sekitar marang, hulu terengganu dan kuala terengganu :)
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
saga merah auto bape???
 

sokia

Legendary Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
16,256
Reaction score
5
Points
115
jual kreta lak ker bro????
 

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
10
Points
65
saga kalo bulanan rm350 kebawah ada tak
 

kodek

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
1,647
Reaction score
4
Points
35
persona se ade ready stock tak bro?
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
ok semua sorry lambat reply....baru balik dari cimb amik formula kire loan huhuhuhu

ok nih formula...harap leh kire sendiri dan leh bajet terus untuk downpayment kete anda...kalau dapat full loan takde masalah

jumlah loan X interest X tahun + jumlah loan / bulan


interest bagi 9 tahun 3.99%
interest bagi 3-7 tahun 3.78%

let say harga kete rm50k..so anda bayar rm10k dp...so jumlah loan jadi 40k ok..selamat mencube dan beramal :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register