New Development shop lot area kota damansara @ bandar sri damansara

CG Sponsors




bronok

Fun Poster
Joined
Jul 2, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
sori la kalau topik ni dah ada
tapi aku tengah cari shoplot dalam 2 3 tingkat untuk dijadikan ofis disekitar area di atas
ada sape2 ada sebarang maklumat tak?
kalau ada boleh lah dikongsikan kat sini
 
Sponsored Post

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
sori la kalau topik ni dah ada
tapi aku tengah cari shoplot dalam 2 3 tingkat untuk dijadikan ofis disekitar area di atas
ada sape2 ada sebarang maklumat tak?
kalau ada boleh lah dikongsikan kat sini
antara projek baru di sri damansara.
8trium: http://www.sridamansara.com.my/8trium/index.html
From RM190,000

Surrounding Amenities
Banks: Maybank, CIMB Bank, RHB Bank, Alliance Bank & Public Bank
Petrol Stations: Shell, Mobil, Esso & BHP
Hypermarkets: Carrefour, Jusco, Tesco & Giant
Other amenities: McDonalds, ING, KTM, IKEA, POS Malaysia, Pizza Hut & Secret Recipe

Highlights

-Prime freehold with individual strata title
-Integrated Business-Retail-Leisure Concept
-2 corporate office towers comprising 21 storeys
-500 to 7,200 sq ft
-Approximately 900 parking bays
-Flexibility in layout to suit your needs
-Matured township
-Strategically located - Easy access via LDP, NKVE, MRR2 and Jalan Kepong-Sungai Buloh
-Wide frontage to Jalan Kepong-Sungai Buloh
-Population catchment in excess of 300,000 within 5km radius
-Facilities (Cafe, Gymnasium, Pool, Business Centre, Wi-Fi-enabled, Function Room, etc)
-24 hours security with card access
-CCTV Surveillance

http://www.iproperty.com.my/developments/1491/8trium
shop lot nih belum siap apa2, diorang baru nak ratakan tanah tu. kawasan sri damansara pun mmg best dan strategi. aku suka keadaan kat situ. aman damai.
 
Last edited:

bronok

Fun Poster
Joined
Jul 2, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
antara projek baru di sri damansara.


shop lot nih belum siap apa2, diorang baru nak ratakan tanah tu. kawasan sri damansara pun mmg best dan strategi. aku suka keadaan kat situ. aman damai.
kalau ada kenal ejen nak jual shop/office lot 2 3 tingkat leh tinggalkan kontak kat sini

ejen ni susah nak bg maklumat ke?
aku call sorang hari tu dia x nak bagi detail lebih sikit.
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
kalau ada kenal ejen nak jual shop/office lot 2 3 tingkat leh tinggalkan kontak kat sini

ejen ni susah nak bg maklumat ke?
aku call sorang hari tu dia x nak bagi detail lebih sikit.
kalau ko beli projek 8trium tu, better ko pergi je site, direct ctc dengan agent developer. pastu kalau jadi, loan pass kat aku.. hehee...

agent real estate biasanya tak layan orang call, sbb kekadang ada orang saje je memain nak test market. kalau serious jumpa la..
 

alpijat

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2009
Messages
334
Reaction score
3
Points
15
minta maaf mencelah off topic sikit, saya ada buat specialized cleaning & Prep Service. sebelum masuk opis baru tu kalau nak cuci2 ke,cat2 opis ke nanti roger la ye..
email kami di [email protected]
terima kasih
 

eezone

Freshie
Joined
Sep 14, 2010
Messages
13
Reaction score
2
Points
8
alpijat, ada struktur harga tak? aku mmg mencarik syarikat2 yang boleh buat cleaning ni...ko jaga area mana?
 

alpijat

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2009
Messages
334
Reaction score
3
Points
15
alpijat, ada struktur harga tak? aku mmg mencarik syarikat2 yang boleh buat cleaning ni...ko jaga area mana?
basically kami cover all over malaysia tapi tgk jugak la projek value tu berapa. nanti saya PM pada en eezone ye. you can email us at [email protected] too
 
Sponsored Post
Top
Log in Register