To Sell NEW CAMERA DIGITAL POUCH ..MURAH -MURAH SUDAH ..huhu

CG Sponsors




ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
Hi kawan kawan semua ......;;);;)

saya ada NEW camera pouch untuk digital camera CANON (lain lain camera pun blh guna gak )

nk jual dlm lingkungan harga RM45- RM50 je (sebab ada 3 jenis pourch) :)cgrock:)cgrock:)cgrock

kalau ada sesapa minat, blh call /sms/pm me at 017-6503036 / 012-3422665 (sue) <:p<:p

My location : Puchong / Putrajaya/ PJ Seksyen 14



canon case (front view)
RM50.00 nego


canon case (back view)


canon case (front view)
RM50.00 nego


canon case (back view)


camera case....hard case...(front view)
RM45.00 nego


camera case....hard case...(back view)
 
Last edited:
Sponsored Post

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
salam semua..bump untuk pagi khamis yg indah ni,,huuh
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
beli pouch ni takleh free kamera ke sbijik? :">
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
haha,,,i jual pouch bag je la,,,,hehe,,,minat ke?
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
giler kentang.......RM 45 nie.............
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
haah,,,45 jer,,,,,
yang hard case banyak stok g,,,,
clearance sale,,,,,
 

ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
hehe...bkn la kalis air,,,tapi tahan lasak,,,case dia yang jenis keras(bkn dr jenis kain),,,,
minta ke,,,
nk pos pon bole je,,,
 
Sponsored Post
Top
Log in Register