BTC USD 57,808.8 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

new boyz

latape

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
515
Reaction score
7
Points
25
salam sume,

saya budak baru sini mintak tunjuk ajar. dah lama jadi pemerhati lebih kurang 4 bulan baru tergerak hati nak join. tima kasih
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi latape,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi latape,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
welkam2...
otai2 kat Cg ni semua ok2...
bagitahu jer nak belajar ape..
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
budak baru ke. ingat band new boy tu. ape2 pun selamat datang ke ruangan mencari emas tersembunyi. (pandai pandai la cari di lubuk emas ini)
 

stevie-g

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
5,555
Reaction score
4
Points
65
welkam...welkam....
byk thread psl norman-abby kat sini........:)|
 

timah_mude

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
916
Reaction score
121
Points
23
welcome to CG laaaaaa
berhemah ketika berforum
 

latape

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
515
Reaction score
7
Points
25
thanx for de warm welkam,
hehehe banyak lubuk emas kat sini nampaknye
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
ko ni tomok kumpulan new boyz ke?? :-?

welcome to cg..happy posting..enjoy urself
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register