New Biz: Reply SMS Dapat Bonus.

CG Sponsors




Adsham

Freshie
Joined
Dec 29, 2007
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
PERTAMA DI MALAYSIA.
REPLY SMS DAPAT WANG DALAM USD.

SERTAI KAMI SEKARANG! TERMUDAH DAN TERPANTAS....ANDA CUMA TERIMA SMS SETIAP HARI,BALAS SMS & TERIMA BONUS
SERTA-MERTA!!

KENAPA ANDA SEMUA MESTI MENYERTAI KAMI?
Konsep pertama seumpamanya di Malaysia,anda menerima sms iklan/voucher/promosi dari syarikat,anda balas sms syarikat samada 'YES' @ 'NO',anda TETAP dapat bonus.

Potensi pendapatan yang lumayan,Jutaan transaksi sms setiap hari dari 22 juta pengguna sms di Malaysia,mari sama-sama kita tukarkan kepada wang.

Cuma buat 2 tajaan,dan anda tetap mendapat rangkaian ahli,walaupun anda tidak menaja

Anda juga tetap mendapat bonus setiap hari,sampai bila-bila,sekalipun anda tidak membuat sebarang penajaan

Duduk diam2 pun dapat BONUS apalagi jika anda menaja!!

Sertai kami sekarang!!
http://casamedia.blinkweb.com

JADIKAN HANDPHONE ANDA SEBAGAI SUMBER MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN!!!

JOIN KAMI SEKARANG!!
http://casamedia.blinkweb.com
 
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
PERTAMA DI MALAYSIA.
REPLY SMS DAPAT WANG DALAM USD.

SERTAI KAMI SEKARANG! TERMUDAH DAN TERPANTAS....ANDA CUMA TERIMA SMS SETIAP HARI,BALAS SMS & TERIMA BONUS
SERTA-MERTA!!

KENAPA ANDA SEMUA MESTI MENYERTAI KAMI?
Konsep pertama seumpamanya di Malaysia,anda menerima sms iklan/voucher/promosi dari syarikat,anda balas sms syarikat samada 'YES' @ 'NO',anda TETAP dapat bonus.

Potensi pendapatan yang lumayan,Jutaan transaksi sms setiap hari dari 22 juta pengguna sms di Malaysia,mari sama-sama kita tukarkan kepada wang.

Cuma buat 2 tajaan,dan anda tetap mendapat rangkaian ahli,walaupun anda tidak menaja

Anda juga tetap mendapat bonus setiap hari,sampai bila-bila,sekalipun anda tidak membuat sebarang penajaan

Duduk diam2 pun dapat BONUS apalagi jika anda menaja!!

Sertai kami sekarang!!
http://casamedia.blinkweb.com

JADIKAN HANDPHONE ANDA SEBAGAI SUMBER MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN!!!

JOIN KAMI SEKARANG!!
http://casamedia.blinkweb.com
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

happymior

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2008
Messages
3,211
Reaction score
1
Points
25
:-?:-?:-?:-?:-?:-? ade sape penah join ke? tuan umah dpt bonus byk mana da?:-?
 

AloHaa

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2007
Messages
455
Reaction score
0
Points
10
bior betol wak...aku sangsi nih!!!
 

kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
kalau dah kene reply sms tuh, kene charge smp RM1 - RM10 tuh, mau sakit gakla.. tiap2 hari nk reply..

haha.. :D
 

pulze

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2008
Messages
692
Reaction score
0
Points
10
kalau dah kene reply sms tuh, kene charge smp RM1 - RM10 tuh, mau sakit gakla.. tiap2 hari nk reply..

haha.. :D
kalau reply mesti kena caj..mana nak untung nyer..:-?
 

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
mcm tu bkn untg yg dpt..habuk pn blom tntu nie
 
Sponsored Post
Top
Log in Register