To Sell NEW!! 5.0 Inch GPS + TV for sale..RM499 Only!!

CG Sponsors




paklong3g

Fun Poster
Joined
Jan 25, 2007
Messages
756
Reaction score
0
Points
10
Salam semua warga CG!!!
Meriahkan lagi dunia GPS anda dengan GPS terbaru dari paklong,
dengan fungsi tambahan terbaru iaitu Analog TV!!! :D
Dapatkan dengan hanya RM499 berserta poslaju...:)cgrock

Specification

OS Microsoft WinCE 6.0
CPU SIRF Atlas IV 533MHZ
RAM 64MB SDRAM
Screen 5.0 Inch Touch screen
Resolution 480*272
Audio Player: Support WMA9, MP3 and WMA file format
Video Player: Support wmv, . Asf and. Avi file format,
Photo Viewer: Support JPG, GIF, BMP file format etc.
Ebook Reader: Support PDF, Word, Excel, PPT format










Updated: 2Ogos2010

Salam semua,
Saya ada GPS untuk dijual,NEW WITH 1 YEAR WARRANTY!!
Software included: Garmin,PapaGO,MapKing dan iGo8.
..................................................................
Updated:serba sedikit fungsi GPS bagi yang belum kenal GPS...:D
GPS berfungsi untuk memandu arah ketika kita dalam perjalanan,berasaskan satelit dengan gambaran peta lengkap di mana saja kita berada...Sama ada menunjukkan jalan untuk kita bergerak dari suatu tempat ke suatu tempat, menunjukkan jalan pulang jika kita tersesat ataupun memaparkan peta di mana kita berada sambil peta tersebut bergerak seiring pergerakan kita dengan tepat!!
Selain dari pandu arah, kita dapat melihat apa yang ada di sekeliling kita terutama simpang jalan atau lorong, selekoh, sungai, stesen minyak, sekolah , masjid dan sebagainya lebih lengkap dari buku peta.Malah kita juga kita dapat melihat peta tempat2 atau negeri2 lain tanpa perlu ada buku peta, semuanya di hujung jari!! (Touch Screen ).
Bukan sekadar peta sahaja, GPS ini juga dilengkapi dengan berbagai fungsi lain seperti di bawah:

1.Menonton Video pelbagai format (AVI,WMV,MP4 dll),di mana anda boleh menonton apa2 movie,kartun dan lain2 untuk anak2 (download ke SD memori kad )di dalam kereta atau di mana sahaja.
2.Mendengar muzik, seperti MP3,MP4 dan sebagainya.
3.FM Transmitter, memancarkan dan mendengar semua bunyi dari Video dan Muzik tadi melalui radio/amplifier kereta.
4.Melihat gambar/foto kenangan (JPEG,BMP,GIF dll) yang diambil dari HandPhone atau kamera digital.
5.Bermain 'Game'.
6.Jadikan Diary untuk mencatat nota2 harian.
7.Kalkulator ,kalkulator saintifik.
8.Ebook atau bahan2 bacaan juga boleh disimpan.
.......................................................

Audio: WMA/MP3, 1W speaker built-in, Earphone
Video: WMV, AVI, MPEG, ASF, MP4, 3GP, RMVB
Photo: JPG, BMP, PNG, GIF
Audio : stereo track: 0.2w/4w build speaker 20mW/30W
Screen size : 4.3 inch TFT high resolution screen
Screen resolution : 480*272

GPS navigation, photo browsing, MP3 and video player, E-Book etc
User friendly interface
High quality receiving: accurate navigation, provide you with a pleasant, satisfaction navigation service.
Best entertainment partner: relax your tired life with MP3 entertainment function
Power management: Ensures the product is working steady and uninterrupted
No monthly charges or pay anything to register to use gps satellite

Package includes:
TRANSCIEVER (GPS DEVICE), EARPHONE, CAR HOLDER, IN-CAR CHARGER, TRAVEL CHARGER, USB CABLE, 2GB SD-CARD, USER GUIDE


Harga RM399 termasuk POSLAJU.

Model: GPS01




NEW!! 02/02/10
Model : GPS02
Harga RM399 termasuk POSLAJU





Terbaru dari ladang, aku bawakan khas utk CG members...
NEW Stock/Design 4.3" GPS Navigator + Player...
Model kedua ni ada kelebihan tersendiri, bole support MAPKING..
so dlm ni ada 4 Navigation Software, Garmin,PAPAGO X3,IGO8 dan MapKing.
Kalau ada yg perlukan B. Melayu, bole guna PAPAGO...voice pun B. Melayu..
Meh la order kawan2..

Update: 03/02/10

Ni dia ni dia!!!! Real Picture untuk tatapan kawan2!! :)cgrock
(Screen protection aku tak remove,cover baik punya.. so tak shining la screen dia)




Muka Depan,Bukan Muka Buku(FaceBook)





Ada Xtra Navigation Software, MapKing!!!






Latest Update!!! 06 April 2010, Rear View Wireless Camera...
Refer page Ni>>>>
untuk Pic!!! :D:D

Latest Update!!! 08 April 2010, 5" Touch Screen GPS with Bluetooth...

Bagi yang tercari2 model GPS Terbaik, mari dapatkan dengan Paklong3g, Model GPS04.......:D

Model ni berbentuk serupa dengan GPS02, Iphone Slim Design tapi ada kelebihan Fungsi Bluetooth, Av In, dan juga lebih kepuasan dengan paparan skrin sentuh 5 Inci!!! :)cgrock:)cgrock

Dapatkan dengan harga yang sangat berpatutan, hanya RM460 termasuk penghantaran!!!











GPS05 dan GPS06 (NAVMAN) di

Update 17 April 2010 NEW!!!

GPS05 Price: RM450
Model GPS05 ni spec sama dengan GPS02 cuma screen besar 4.8Inch dan Internal Memory 2GB + SD Memory 2GB, total 4GB memory!!!




GPS06 Price: RM470
NEW!!

Mio Navman Knight Rider 4.3" GPS Device!!!

Branded, for US and Euro Markets!!

Hardware: CPU Samsung 2443--400MHz
GPS Chipset: 20-channel SiRFstarIII with SiRFinstantFixII
Memory / RAM: 64MB
Memory / HDD: 1GB
Memory Slot: SD/MMC *SD Card Not Provided
Display Type: 4.3" Anti-Glare Touchscreen
Resolution: 480 x 272 pixels (QVGA)
Display Orientation: Landscape
Battery Capacity: 720mAH
Battery Life: 2.5 hours
USB: Yes
Speaker: Yes (The best Audio Output for me )
MP3: Yes
Video Player: Yes
Photo Viewing: Yes
Software: Operating System Win CE.Net 5.0

Accessories:

* 4.3" Mio/Navman Knight Rider with Papago X5 3d map & Garmin Mobile XT
* Original Car Charger
* Original Vehicle Suction-Cup Mount kit
* USB Cable





Hubungi saya jika berminat!!
 
Last edited:
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
barang baik ni .... lagi baik drp beli dvd player
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
ada brp biji paklong
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
aku mencarik gak benda camni.skang rasa mcm jadi kepentingan plak.tunggu tengok duit dlm kocek ada bapo...
 

paklong3g

Fun Poster
Joined
Jan 25, 2007
Messages
756
Reaction score
0
Points
10
aku mencarik gak benda camni.skang rasa mcm jadi kepentingan plak.tunggu tengok duit dlm kocek ada bapo...
Bro memang baguih pakai benda ni,aku baru balik dari Kuala Sepetang, pi pekena mee banjir udang tak tau jalan pun,tapi dengan ada nya menatang GPS ni,straight to the point saja tak perlu tanya orang dah mcm mana nak pi!!! :D Cepat sementara stok masih ada!! hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register