NeuroEA, better than FAPturbo?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20895
USD / JPY
103.848
GBP / USD
1.35943
USD / CHF
0.89019
USD / CAD
1.2716
EUR / JPY
125.548
AUD / USD
0.77181

CG Sponsors




Sponsored Post

ask-what

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2007
Messages
796
Reaction score
12
Points
15
kasi lah ss...leh tgk performance die....
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Takkan tak jumpa backtest EA dalam web yg dikasi tu...........
 
Last edited:

attas_al

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2008
Messages
176
Reaction score
20
Points
15
siapa pernah pakai ea ini? sila bagi komen kalau ada..thanks
 

dodyann

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2005
Messages
838
Reaction score
1
Points
15
bagus jgk byr EA yg mantap bole pakai byk EA asal buat duit kekekeke
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
boleh tahan gak harga EA sharp shooter ni ye .
 

DUNHILL20

Active Member
Joined
Jan 14, 2009
Messages
1,315
Reaction score
37
Points
30
Camner ade 2 thread yang sama ni? PERHATIAN !!! EA INI TIDAK DIBENARKAN DIGUNAKAN PADA BROKER INSTAFOREX IBFX DAN LITEFOREX UNTUK PAIR EUR/GBP..
aku dapat tahu dari forum lain..4 pair trade..ni result yang aku cekau dari forum b******

kalau dah ade share2 la erk..aku pun ndak gak..huhu..
 

DUNHILL20

Active Member
Joined
Jan 14, 2009
Messages
1,315
Reaction score
37
Points
30
Beberapa screen shoot yang aku amik..










Mahal gak..pakcik x mampu nak beli..harge dah same basic gaji aku..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register