BTC USD 63,291.6 Gold USD 1,745.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Network Marketing Yang Menggunakan Platform Attraction Marketing & Sales Funnel

homeclerk

Active Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
1,370
Reaction score
2
Points
25
Salam semua,

Ada sesiapa yang menggunakan method ini? Kalau ada boleh kita bincangkan dan sharing experience.
Setiap system/platform adalah berlainan dan digunakan untuk company Network Marketing yang berbeza.

Saya sedang menggunakan platfrom ini, dan nampaknya ia membuahkan hasil. Daripada kita mengejar orang,
orang akan tertarik dan mengejar kita untuk mendapatkan info tentang business kita.

Tidak senang, tapi ia lebih memudahkan :)
 
Sponsored Post

homeclerk

Active Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
1,370
Reaction score
2
Points
25
Leads yang diterima setiap hari menggunakan system dan follow training yang company network marketing ini guna.
Sangat memudahkan.
 

Attachments

  • DT Online.jpeg
    DT Online.jpeg
    102.6 KB · Views: 13

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,520
Reaction score
1,949
Points
206
wow dgn thread ni ajo boleh capture leads & folo up kemudian

power betul landing page link bwh tu hihihi

power teknik marketing TT nih:giggle:
 

homeclerk

Active Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
1,370
Reaction score
2
Points
25
Salam Jumaat.

Nak bagitahu ada LIVE COMPLEMENTARY WORKSHOP pada pukul 9.00 pagi. Boleh tengok dan tanya soalan in REAL TIME.

Siapa2 berminat nak tahu lebih lanjut boleh REGISTER dulu..FREE je register tu. Kalau tak sempat tengok live pun, ada replay boleh tengok bila ada kelapangan masa. Menarik.
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register