BTC USD 47,552.4 Gold USD 1,780.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Netsh.exe

trigger_86

Active Member
Messages
1,428
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,428
Reaction score
6
Points
25
Salam.

seperti post yg telah sy wat sebelum ni, kalo tak silap virus ni name die Netsh.exe. sebelum shut down pc ade popup Netsh.exe. Mendisablekan hampir sumer skali option-option ntok admin pc.

tetap tak dapat nak solve jugak problem ni lepas format. 2 kali lagi sy format. Regedit takleh buka, anti virus takleh run, task manager jgn cakapla, abes format terus try ctrl+alt+del mmg takleh jugak.

Patut ke wat full format kat hardisk ni ?? Kalo lepas full format kat hdisk ni ttp ade gak problem ni, rugi wor. bleach dpd 1 - 198 ade kat hdisk ni. naruto lagi, karas dan macam2 lagi......


help me please.....:(:)(:)((
 
Sponsored Post

akuler

Fun Poster
Messages
638
Joined
Nov 13, 2006
Messages
638
Reaction score
13
Points
15
netsh.exe ni utility dari window xp. kegunaan tuk configure network/firewall dalam command prompt windows. kenape virus gune netsh.exe ni? sebab nak disable atau allow program virus dlm firewall xp. tu jer. virus x mggunakan GUI dlm window. tu pasal gune command prompt, lg cepat. Nak tau lebih lanjut penggunaan netsh.

1 - klik start button
2 - klik help and support -> nanti kuar tingkap help and support center
3 - taip netsh kat kotak cari
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register