Netbook dengan aero glass theme dlm Windows 7, Boleh ker???

CG Sponsors




Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
Rata2 netbook (yg skrin 10 inci tu) pakai processor intel atom, paling laju speed pun 1.66GHz... Biasanya preinstall windows XP atau Windows 7 Starter (yg takde aero glass dan thumbnail preview)...

Nak tanye, ade tak sape2 yg try install windows 7 (Home premium, Pro atau ultimate) kat netbook ni?? Aero glass effect ngan Thumbnail preview bleh enable tak???




ps: yer aku tau ade cara utk "hack" registry supaya theme tu bleh di "paksa" enable, tapi tak best la pakse2 nih... hehehe...
 
Top
Log in Register