NES classic

Recommended Brokers


Sponsored Post

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,758
Reaction score
188
Points
123
ok dah order konsol ni..
games mmg ori..harap2 ok..tgk rating seller mmg terbaik..
teringat main ninja turtle x abis lagi..bole la sambung balik..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
rare ni
mario game ada juga ke
biasa konsol lama2 mesti ada punya
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
boleh main dekat phone game2 ni skarang hahaha

tapi main dekat tv pastu 2 player jugak yang bestt
 
  • Like
Reactions: fms

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,852
Reaction score
53
Points
70
ok dah order konsol ni..
games mmg ori..harap2 ok..tgk rating seller mmg terbaik..
teringat main ninja turtle x abis lagi..bole la sambung balik..
dh smpi lom..cmne..ok x ...:D
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,758
Reaction score
188
Points
123
rare ni
mario game ada juga ke
biasa konsol lama2 mesti ada punya
konpom ade..contra pon ade..
tapi aku nak layan TMNT ngan game tembak2..twin bee pon bole layan..
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,758
Reaction score
188
Points
123
produk dah sampai kat tangan..
mmg ok..kualiti biasa laa, sbb guna tv besar, 8 bit video nampak blur tapi masih nampak ok..joystick pon ok..konsol ringan sgt..

bab games, layan gak games lama2..contra pon ade sampai 8..ninja turtles ade 4..dulu 1 games ninja turtles cecah rm60..pening juga nak pilih games yg sebyk 500 dlm satu katrij..
 

bisk0t

Fun Poster
Joined
Aug 9, 2011
Messages
270
Reaction score
6
Points
15
ok je ni tuan..kalau dkat rumah ade android box install emulator je..rom games bole download..
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,758
Reaction score
188
Points
123
ok je ni tuan..kalau dkat rumah ade android box install emulator je..rom games bole download..
btol juga tu..rasanye games ni pon diorg download dari website..
sbb tu kualiti nampak kureng ckit utk certain games..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register