NegARa MaNe Yg KoRang TaBek SeSangat

CG Sponsors




AshFaQue

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
3,262
Reaction score
27
Points
30
pndpt korang ler ngr mane yg sgt2 bgus dan patut disegani...........klu aku , aku tabik kat Iran, sekalipun ditindas rakyat diorang ttp bersatu padu...pemimpin diorang bijak...


KoRaNg Plak CaMne??
 
Sponsored Post

Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
pndpt korang ler ngr mane yg sgt2 bgus dan patut disegani...........klu aku , aku tabik kat Iran, sekalipun ditindas rakyat diorang ttp bersatu padu...pemimpin diorang bijak...


KoRaNg Plak CaMne??
Malaysia dan Iran... :D

:)cgrock
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku tabik Australia.... kalau pernah ke sana... korang akan tahu kenapa aku pilih negara ni.....
 

zurin

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
224
Reaction score
2
Points
15
aku rasa belanda.... kerana helpfully dan 'welcome to my country'.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Kenapa ngn Australia... Awek dier lawa ker...? Citer laa... :D
Banyak bendalah... kerajaan dia tulus.. kemudahan awam yang terbaik..
rakyat yang polite... negara yang bersih... macam2 lagilah..
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
Banyak bendalah... kerajaan dia tulus.. kemudahan awam yang terbaik..
rakyat yang polite... negara yang bersih... macam2 lagilah..
pengangur pun dpt gaji dari kerajaan.....:">:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register