Need Help

CG Sponsors




imperialx

Freshie
Joined
Jan 15, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
I need someone who can trust me to loan me RM1000 before CNY.
Kalo along pun takpe. Janji boleh nego, tak lah violence sangat, dan interest ok.

I can come out and meet(in KL only) to discuss. Working in MNC company.

Willing to pay RM200 per month back for 6 months (means u earn RM200 over borrowing me RM1000)

To those that can help please help. Thanks very very much.

Those can help please leave down your number.

P/S: I nak apply loan tapi ambil masa panjang. Harap harap abang/kakak semua boleh lah bantu. :(
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
pergh baru first time post dan nak pinjam duit :D... harap kengkawan dapat membantu...
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
sesape yg murah hati ... ada rezeki lebih tu bole la bantu :D:D
 

imperialx

Freshie
Joined
Jan 15, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
memang boleh apply loan, tapi ambil masa panjang sangat...hassle lor.
tapi kalo tak boleh trust, memang apa pun tak leh.

I memang admit I baru register, tapi dah lama merayau kat forum ni sebab nak cari loan untuk rumah baru tapi lepas bincang ngan gf/family, end up tunggu lama sikit la...

Harap harap abang/kakak boleh bantu.
- I boleh provide company ID card untuk verification
- I boleh provide utilities bill untuk verification

I kerja MNC, nak lari pun lari RM1Juta ke RM100,000
Lari RM1k untuk apa. Gaji I RM2k, tapi urgently need extra RM1k untuk cover CNY expenses... :(
 

wicked_game

Active Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,044
Reaction score
2
Points
25
ada kad kredit..? buat EPP, boleh dpt duit dlm masa 15 minit je..
 

imperialx

Freshie
Joined
Jan 15, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
ada. tapi credit card sudah kena limit dah. masih active la. Boleh?
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
better cash out dr credit card then doing the balance tranfer progam 0% below 10k...this is smart way for u to get cash on hand...
 

imperialx

Freshie
Joined
Jan 15, 2009
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
credit card dah kena limit...
tak leh cash out... kalo ada credit.. tak yah la loan.. :(
tapi tq for sharing bro..
 

kelempap

Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
1,825
Reaction score
39
Points
30
kan ade loan yg lulus dlm masa sehari..citibank ker hape ntah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register