ND Lala Jutawan?

CG Sponsors




forexworld

Active+ Member
Joined
May 12, 2007
Messages
2,944
Reaction score
85
Points
30


Apa bisnes yg dia buat:-?

p/s:-Berlambak aku tgk iklan2 seumpama cam ni:-?
 
Sponsored Post

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,874
Reaction score
47
Points
125
hehe..
dia ni otai uptrend..
dah jutawan waktu ngan uptrend lagi kot
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
Dia buat Uptrend
Orang2 nak promote Uptrend pun skang guna nama dia
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Kalau den peminat takleh la call ND Lala terus yek...dah ada diskriminasi nih...takut kang bab agihan untuk pun camtu gak...
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
maybe dia starter dlm golongan artis, pastu ramai follow dia join uptrend.

makin masyuk la dia.
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
ooo...uptrend ke...ingatkan ape ler...
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
da bjaya dia dlm uptrend ni..
uptrend dpt publisiti tinggi mlalui dia..
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
siapa yg iktiraf dia ni jutawan... hehehe
tapi syukurlah ada bangsa kita yg berjaya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register