Naza Forte

CG Sponsors




lambda123

Super Active Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
7,338
Reaction score
448
Points
81
wife aku nak beli kete ni, tetapi kitaorg langsung x tau or x penah dgr testimoni sal kete ni.

so kekawan, korang tau x pasal naza forte nie?
 
Sponsored Post

adamms

Active Member
Joined
Nov 10, 2010
Messages
1,110
Reaction score
24
Points
25
ni kena tanya org yg drive kereta nih..
 

nazmo70

Active Member
Joined
Sep 4, 2010
Messages
1,225
Reaction score
0
Points
20
Kalu ada pilihan lain ade baiknya pilih yang lain dulu.....
penat boss nk loayan kete ni....
minyak jgn buat kije.....
tp bawak sedap.
 

lambda123

Super Active Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
7,338
Reaction score
448
Points
81
tu la aku nak cari testimoni org yang bawak kete nie. skrg teknologi dah maju maybe minyak tak kuat cm dulu lagi.
 

agigas

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,849
Reaction score
235
Points
38
aku rase dah ade topik pasal forte ni. cuba search forum. sebab aku dulu pon join diskusi dgn sorg forumner kita yg berkira2 nak beli forte. and lastly he bought one..
 

hanif proton

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2010
Messages
3,831
Reaction score
2
Points
25
forte?ape kate korang berkire2 balik utk amik inspira?harga lebey kurang je but in term of performance much more better?technology pn same but the most important keter malaysia sng nk dpt spare part...
 

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,415
Reaction score
3
Points
25
enjin MIVEC tuuu...

inspira...
 

fido_figos

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 20, 2009
Messages
602
Reaction score
2
Points
15
forte?ape kate korang berkire2 balik utk amik inspira?harga lebey kurang je but in term of performance much more better?technology pn same but the most important keter malaysia sng nk dpt spare part...[/B]


sebab slalu rosak........:D
 

mutanXpro

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
haha...proton2.sape2 nk sparepart/bodypart murah2 g blakang hospital tawakal.sume brand kete ade..arge murah byk la dr kdai sparepart..aku bg ilmu skit je.org islam xbek kedekut ilmu :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register