Naza Citra 2.0 GS

CG Sponsors




Fauzie010

Freshie
Joined
Jan 5, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Naza Citra tahun 2005(bulan Dis)
Keadaan sangat baik
tiada acc
sport rim 17"
seratus kali lbh baik dr yg use car..
Di jaga sangat baik
mileage baru 37000++
Warna Quartz Blue

Nak jual dlm 46k je
leh runding skit lg
Reason nk jual sbb nk beli wish..

Berminat tel : 013-2343353
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi Fauzie010,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi Fauzie010,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

NaZa

Ex-Super Mod
Platinum Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
3,787
Reaction score
86
Points
30
thread moved

diharapkan anda sudi membaca cg rules sebelum berforum agar anda memahami susur galur carigold.

tk
 

Fauzie010

Freshie
Joined
Jan 5, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
tq kawan..sya bru join je...tk sgja..bru fhm rules bila dah bce...cg forum mesti ikut kategori masing2 nk berforum kn?
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Ermmm, aku punya Citra tahun 2006, used car nak angkar RM40K jer bro....second value kete nie mmg teruk laa nampaknyeee..

Harap2, ada buyer nak angkat kete ko TT...
 

Fauzie010

Freshie
Joined
Jan 5, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
yer la bro, aku nyer hjg thn 05, tp used car mmg angkt rendah, enjin kete used car mcm nk runtuh..sangat jauh beza dgn kite yg jaga baik2 ni...psl tu klau ada org tau beza dia boleh faham..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register